The Guardian'da yer alan habere göre, emniyet yetkilileri, Rihanna'nın, Beverly Hills bölgesindeki evine öğle saatlerinde yaklaşık 10 el ateş açıldığını ve bir merminin eve isabet ettiğini açıkladı. Mermilerin, konutun çeşitli noktalarına isabet ettiğini kaydeden yetkililer, ünlü şarkıcının olay sırasında evinde olduğunu ve saldırıda yaralanan olmadığını aktardı.
ŞÜPHELİ YAKALANDI
Los Angeles Times ve NBC4, Los Angeles polis sözcüsüne atıfta bulunarak, yetkililerin Pazar günü saat 13:21'de meydana gelen silahlı saldırıya müdahale ettiğini ve 30 yaşında bir kadın şüpheliyi gözaltına aldığını bildirdi.
Kadının aracı, şarkıcının evinden yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulundu ve kadın gözaltına alındı. Kimliği henüz kamuoyuna açıklanmadı.
Los Angeles polisi ve Rihanna'nın temsilcisi, yorum taleplerine hemen yanıt vermedi. Ünlü şarkıcıdan da konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.
patronlardunyasi.com