Yeni sezon hazırlıklarını Alex de Souza yönetiminde Erzurum'da sürdüren Antalyaspor, son hazırlık maçında İran ekiplerinden Sepahan ile karşı karşıya geldi.
Palandöken Yüksek İrtifa Sahası'nda oynanan müsabakada İran ekibi Sepahan, Antalyaspor karşısında ilk dakikalarda art arda goller buldu.
19 DAKİKADA 3 GOL GELDİ
Müsabakanın ilk 19 dakikalık bölümünde 3-0 öne geçen Sepahan'ın sert oyunu sonrası iki takım futbolcuları arasında sinirler gerildi.
MAÇ 27. DAKİKADA YARIDA KALDI
Bir dönem Antalyaspor'u çalıştıran Jose Morais'in çalıştırdığı Sepahan ile oynanan karşılaşmada sertlik dozajı yükselirken iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.
İki takım arasında yaşanan gerginliğin ardından mücadele 27. dakikada yarıda kaldı.
ANTALYASPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Müsabakanın sertlik ve sakatlık riski nedeniyle yarıda kaldığını açıklayan Akdeniz ekibi, "Antalyaspor ile BF Sepâhân arasında oynanan hazırlık karşılaşması, her iki takım oyuncularının sakatlık riskinin artması sonucu teknik ekiplerin talebi ve müsabaka hakeminin onayı ile 27. dakikada sonlandırılmıştır" ifadelerine yer verdi.
ALEX 3 HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANAMADI
Antalyaspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Alex de Souza, Akdeniz ekibiyle çıktığı 3 hazırlık maçında da galibiyet yüzü göremedi.
patronlardunyasi.com