Bally’de CEO değişti. Ennio Fontana'nın yerini Mario Grauso aldı. Grauso uluslararası moda markalarını yönetme konusunda 20 yılı aşkın deneyime sahip. Vera Wang Group, Celine, Calvin Klein ve Giorgio Armani gibi lüks markalarda yöneticilik yaptı. Eylül 2024'ten beri Stefano Pilati Studio'nun CEO'su olarak görev yapıyordu. Grauso, Bally’nin sahibi Regent'in Başkanı ve CEO'su Michael Reinstein'a rapor verecek.
Regent, lüks ürünler ve perakendenin yanı sıra medya, teknoloji ve otomotiv sektörüne yatırım yapıyor. Regent’in bünyesinde Escada, La Senza ve Club Monaco gibi şirketler var. Sunset Magazine, Defense News , Army Times, Navy Times, Air Force Times, Marine Corps Times, Armed Forces Journal ve Federal Times gibi birçok gazete, dergi ve medya kuruluşu da grubun bünyesinde bulunuyor. Regent'in kurucusu ve Başkanı Michael Reinstein kariyerine eski Başkan Ronald Reagan'ın yanında stajyer olarak başladı
BALLY'NİN TARİHİ
1851 yılında İsviçre'de kurulan Bally, dünyanın en köklü lüks markalarından biri. Özellikle deri ayakkabıları ile bilinen şirketi Carl Franz Bally kurdu. Carl Franz Bally'nin torunu Max Bally, markanın 100’üncü yıl dönümü kutlamaları için 1951'de erkekler için Scribe olarak adlandırılan ikonik ayakkabıyı yarattı. Torun Bally, bizzat ayakkabının kalıbını tasarladı ve seriye Paris’te kaldığı Hotel Scribe’nin adını verdi. Bu ayakkabı 240 zanaatkarlık tekniğiyle İsviçre'de el yapımı olarak üretiliyor. Tenzing Norgay'ın 1953'te Everest Dağı'na ilk tırmanışında giydiği ren geyiği derisi çizmeler ve İsviçre Olimpiyat takımının giydiği teknik curling ayakkabılarında da Bally’nin imzası var.
patronlardunyasi.com