Ultra zenginler İran roketlerinin hedefi olan Dubai’den kaçmaya çalışırken, Nusret restoranın başına geçmeye gitti
Ultra zenginler İran’ın roketlerle hedef aldığı Dubai’den kaçmak için binlerce dolar harcarken, Nusret restoranının başına geçmek için Dubai’ye gitti ve “Kapılarımız açık, ateşimiz yanıyor. Bu şehre ve bölgeye olan güvenimi göstermek için buradayım” dedi.

Finans merkezi Dubai’de yaşam roketlerin gölgesinde geçiyor. Bir çok kişi Dubai’den çıkmak için binlerce dolar feda ederken, 12 yıldır Dubai’de restoran işleten Nusret işinin başına geçti.
ABD’den Dubai’ye uçan Gökçe, Jumeirah Beach’teki restoranının başına geçerek bölgeye olan güvenini tazeledi. New York’tan Dubai’ye gelerek ekibine destek olan Gökçe, sosyal medya hesabından Dubai paylaşımları yaptı. Nusret, “Nusr-Et Türkiye’de doğdu ancak Dubai’de küresel bir markaya dönüştü. Kapılarımız açık, ateşimiz yanıyor. Bu şehre ve bölgeye olan güvenimi göstermek için buradayım" dedi.
patronlardunyasi.com















