Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon yapıldı, gözaltılar var
CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" iddialarıyla soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında belediye binasında operasyon yapılırken bazı kişiler gözaltına alındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde “ihaleye fesat karıştırma” ve “rüşvet” suçlarına karıştığı iddia edilen bazı kişilere yönelik operasyon başlatıldı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik “ihaleye fesat karıştırma” ve “rüşvet” suçlarına yönelik operasyon yaptı.
Operasyona çerçevesinde polisin belediyede arama yaptığı öğrenilirken, birçok şüpheli hakkında ise gözaltı kararı olduğu öğrenildi.















