Patronların yeni gözdesi: İşte fiyatı...

Patronların yeni gözdesi: İşte fiyatı...

İş dünyasında yeni moda küçük spor jetler. Coupe otomobil görünümündeki 4-6 kişi kapasiteli bu hava taşıtları 2 milyon dolarlık fiyatlarıyla 'ulaşılabilir' olmalarından dolayı dikkat çekiyor.

Patronların yeni gözdesi: İşte fiyatı...
16px
24px
26.05.2017 21:48
ABONE OLgoogle

Patronlar artık küçük jetleri tercih ediyor. Hesaplı olması ve daha az yakıt tüketmesiyle kapasiteleri 4-6 kişi arasında değişen jetler 2 milyon dolarlık fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Vision Jet’in Cirrus Vision modeli ilk uçuşunu Mayıs 2016’da gerçekleştirdi. Birkaç ay sonra, uçak Federal Havacılık İdaresi tarafından onaylandı. Vision Jet’in odak müşterileri iş adamları ve havacılık şirketleri.

Pazarda sadece Vision Jet yok. Firmanın başlıca rakipleri HondaJet ve Embraer Phenom 100.



Geleneksel bir dümen yerine, Vision Jet belirgin bir V-kuyruk özelliğine sahip. Aynı zamanda, tek bir motorla sunulan ilk özel jet – 1,800 libre pu- kajı üreten bir Williams International FJ33-5A turbofan.

Uçak New York ve Dallas veya Los Angeles ve Kansas City arasında kesintisiz yolculuk yapabiliyor. 
Jet, Duluth, Minnesota’da tek parça karbon fiber gövde kullanılarak monte edildi. İçinde kabin şaşırtıcı derecede geniş, 4.1 feet boyunda ve 5.1 feet genişliğinde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde