iPhone 7 almamak için 5 neden

iPhone 7 almamak için 5 neden

Teknoloji sitesi The Verge bu cihazları mercek altına aldı ve iPhone 7'i almamak için 5 neden sıraladı.

iPhone 7 almamak için 5 neden
16px
24px
15.09.2016 21:51
ABONE OLgoogle
Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 16 Eylül’den itibaren raflardaki yerini alacak. Satışa çıkmasına bir gün kala ABD merkezli teknoloji sitesi The Verge bu cihazları mercek altına aldı ve iPhone 7'i almamak için 5 neden sıraladı.

1- Yeni iPhone modelinde kulaklık girişi bulunmuyor, Apple, wireless kulaklığa kutuda yer vermiyor. (Türkiye'de Ekim ayında satışına başlanacak kablosuz kulaklık, 779 liralık fiyat etiketine sahip olacak.)
 
2- Yeni modelleri kullanabilmek için pek çok dönüştürücüye ihtiyacınız var (yeni cihazda eski kulaklıkları kullanabilmek için bir dönüştürücü gerekiyor, kutunun içinden çıkmayan wireless kulaklığı uzun süre kullanmak için de şarj cihazınızı yanınızda taşımak zorunda kalacaksınız) bu da yanınızda taşımanız gereken ekstra malzemeler anlamına geliyor.

3- Sunduğu yeniliklerin kısıtlı olması göz önünde bulundurulduğunda iPhone 7'nin fiyatı oldukça yüksek.

4- Tasarım olarak iPhone 7'nin geçen yıl piyasaya sürülen iPhone 6'dan hiçbir farkı yok.

5- En büyük yenilik iOS 10 (iPhone 7 iOS 10 ile geliyor) ancak iOS 10 dün kullanıma sunuldu bu işletim sistemini iPhone 6 ile de kullanabilirsiniz.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde