Aysun Kayacı Türkiye’de!

Aysun Kayacı Türkiye’de!

Söylediği ‘Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?’ sözüyle bugün bile gündem düşmeyen oyuncu ve manken Aysun Kayacı Türkiye’de linç edilmesinin ardından Londra’da gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etmişti. Güzel manken yıllar sonra Bodrum’da görüntülendi.

Aysun Kayacı Türkiye’de!
16px
24px
27.07.2023 13:50
ABONE OLgoogle

Podyumların gözde isimleri arasında yer alan ve Doktorlar dizindeki ‘Kader’ karakterine hayat vermesiyle tanınan Aysun Kayacı söylediği ‘Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?’ söylemi yüzünden Türkiye’yi terk etmek zorunda kalmıştı. 2012 yılında Efe Kapancı’yla evlenip Londra’ya yerleştikten sonra daha sade bir yaşamı tercih eden Aysun Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı.

GÜZEL MANKEN BODRUM’DA

Doktorlar’ın Kader’i ve Şeytanın Pabucu filminin Aysel'i olarak da tanınan eski manken önceki gün Türkbükü’ndeki evinde görüntülendi. Aysun Kayacı Magazin D objektiflerine takıldı. Bikinisiyle göz kamaştıran güzel mankene ‘Ülkesine döndü mü?’ soruları yağmur olup yağdı. Arkadaşlarıyla sohbet eden eski model, denize girerek tatilin tadını çıkardı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI ‘NOLUR GERİ DÖN’ DİYOR

Kayacı’nın Türkbükü’nde görüntülenmesi üzerine sosyal medya kullanıcıları, ‘Aysun Kayacı ülkedeyken her şey daha güzeldi. Nolur geri dön’ yorumunda bulundu. Türkiye’de yaşadığı dönemde sarı saçlarıyla gündem olan mankenin artık kahverengi saç kullanması dikkatlerden kaçmadı.

SÖZLERİ HAFIZALARA KAZINDI

Aysun Kayacı yıllardır unutulmayan ve sürekli hatırlatılan 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözleriyle hafızlara kazındı. Kayacı geçtiğimiz yıllarda bu sözün sürekli gündeme gelmesine dair şunları söylemişti: "Söylediğim an pişman oldum. Ülkemi ve ülkenin insanlarını çok seviyorum."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde