Zorlu'ya JC Penney'den "En İyi Üretici Ödülü"

Zorlu'ya JC Penney'den "En İyi Üretici Ödülü"

Zorlu Tekstil, ürettiği perde ve nevresimlerin yurt dışı satışını gerçekleştiren Zorlu Dış Ticaret A.Ş, 2004'ün ardından 2005 yılında da dünyaca ünlü perakende zinciri JC Penney'in "En İyi Üretici Ödülü"ne layık görüldü.

Zorlu'ya JC Penney'den "En İyi Üretici Ödülü"
16px
24px
01.08.2005 19:00
ABONE OLgoogle

ABD genelindeki bin 40 ve Brezilya'daki 58 mağazası ile dünyanın en büyük "department store"larından biri olan JC Penney, 2005 yılı "Geleneksel Üretici Zirvesi'ni" İstanbul Çırağan Otel'de gerçekleştirdi. Zirve kapsamında düzenlenen ödül töreninde, "En İyi Üretici Ödülü" Zorlu Dış Ticaret'e verildi.

Zorlu Tekstil Grubu Koordinatörü Vedat Aydın, ödülü JC Penney Purchasing Corp Başkanı Peter Mc.Grath'den aldı. JC Penney, geçen yılki zirvede de "En İyi Üretici Ödülü'nü" Zorlu Dış Ticaret'e vermişti. JC Penney, "En İyi Üretici Ödülü"nü alacak tedarikçilerini belirlerken hizmet, fiyat, kalite ve istikrar gibi kriterleri değerlendirdiklerini ifade etti.

Ödül Töreni'nde bir konuşma yapan Zorlu Tekstil Grubu Koordinatörü Vedat Aydın, "Zorlu Tekstil Grubu olarak Zorlu Dış Ticaret aracılığıyla 60'ın üzerinde ülkeye, tutarı 300 milyon doları aşan ev tekstili ihracatı gerçekleştiriyoruz. İhracat yaptığımız ülkeler arasında bizim için en önemli pazarların başında ABD geliyor. Geçen yılın ardından bu yıl da layık görüldüğümüz ödül, ABD pazarında gerek tanınırlığımıza, gerekse güvenilirliğimize artı değer katacak önemli bir gelişme olarak bizleri gururlandırdı" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde