Zorlu resti çekti: Beğenmeyen gider

Zorlu resti çekti: Beğenmeyen gider

Ahmet Zorlu, Zorlu Center’da kiraların yüksekliğine ve markaların iş yapamadığına ilişkin eleştirilere son noktayı koydu.

Zorlu resti çekti: Beğenmeyen gider
16px
24px
02.11.2014 10:14
ABONE OLgoogle
Ahmet Zorlu, Zorlu Center’da kiraların yüksekliğine ve markaların iş yapamadığına ilişkin eleştirilere son noktayı koydu. Zorlu, “Beğenmeyen varsa gider, sırada birçok marka var. 2-3 tane dünya markasıyla görüşülüyor” dedi.

Zorlu Holding’in patronu Ahmet Zorlu, Zorlu Center’da kiraların yüksekliğine ve markaların iş yapamadığına ilişkin eleştirilere son noktayı koydu. Alışveriş merkezinde herşeyin yolunda gittiğini vurgulayan Ahmet Zorlu, “İşler gayet iyi gidiyor. Herhangi bir sıkıntımız yok. Beğenmeyen varsa gider, alışveriş merkezine girmek isteyen birçok marka var. 2-3 tane dünya markasıyla da görüşmeler devam ediyor” dedi.

“Zorlu Ailesi olarak yoktan varedip ülkesine armağan eden bir grubuz” diyen Ahmet Zorlu, alışveriş merkezi, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi ve Raffles Hotel ile İstanbul’un dünya çapında tanıtımına katkıda bulunduklarını söyledi. 
 
Dünya Zorlu Center’ı konuşuyor
 
Zorlu, “Herkes birşeyler yapıyor. Biz de ülkemize katkıda bulunmak istiyoruz. Yaptıklarımız ortada... İstanbul’a 30 milyon turist çekilmek isteniyorsa bizim gibi örneklerin çoğalması lazım. Biz bunları yapmazsak turistler nasıl gelecek” diye konuştu.
 
Zincirlikuyu’daki yatırımlarla bir semt yarattıklarını da vurguluyan Zorlu, “Bu yatırımla biz görevimizi tamamladık. Başka AVM veya kültür merkezi yatırımı düşünmüyoruz. Öyle başarılı bir iş yaptık ki yabancılar geldiğinde Türkiye’de böyle işler yapıldığını görüp şaşırıyor. Eskiden biz yurt dışına gittiğimizde bu kadar şaşırırdık ama biz bunu tersine çevirdik. Bugün Zorlu Center’ı dünya konuşuyor” değerlendirmesini yaptı. Ahmet Zorlu, diğer sektörlerdeki faaliyetlerine de değinerek önümüzdeki dönemde enerji ve madende büyüyeceklerini sözlerine ekledi.
 
Otomotivi yapsınlar elektroniği bizden
 
AHMET Zorlu’ya yerli otomobil ve babayiğit tartışmalarını da sorduk. Yerli otomobilin elektronik bölümünde yer alabileceklerini kaydeden Zorlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vestel artık bir dünya markası ve altyapısı herşeyi yapmaya müsait. Yerli otomobilin de elektronik ayağında olabiliriz. Vestel adeta teknolojik bir üniversite ve bir babayiğit çıkıp yerli otomobili yaparsa elektroniğini neden biz yapmayalım? Sonuçta bunu yapacak güce sahibiz.”

Necla Dalan/Vatan
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde