Zorlu Center'da korkutan yangın: 1 ölü

Zorlu Center'da korkutan yangın: 1 ölü

Şişli Zincirlikuyu'nda Zorlu Center'ın 17. katında çıkan yangında bir kişi öldü, altı kişi yaralandı.

Zorlu Center'da korkutan yangın: 1 ölü
16px
24px
10.01.2015 04:59
ABONE OLgoogle
Zorlu Center 1. Blok'un 17. katı saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Binanın içerisindeki bir ofiste elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangına Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş ve Mecidiyeköy'den sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, alevleri kontrol altına alarak alevlerin büyümesini önledi. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından yangın tamamen kontrol altına alınırken çalışmaların ardından soğutma ve duman tahliyesi yapıldı.

Zorlu Center'dan yapılan yazılı açıklamada: "9 Ocak 2015 tarihinde saat 21.30'da Zorlu Center'ın R2 kulesinde bir yangın meydana gelmiştir. Yangında iş ortağımız güvenlik şirketinin vardiya amiri, mesai arkadaşımız Murat Delioğlu ne yazık ki hayatını kaybetmiş ve 6 görevli arkadaşımız hafif yaralanmıştır. Vefat eden çalışma arkadaşımızın kaybından büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesinin acısını paylaşıyor, tüm yakınlarına ve çalışma arkadaşlarımıza baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Yaşanan üzücü yangınla ilgili olarak başladığı ilk andan itibaren acil müdahale timinin itfaiye ekipleri gelene kadar çalışmalarını sürdürdüğünü ve eş zamanlı olarak itfaiyeye haber verildiğini belirtmek isteriz. Söndürme ve soğutma çalışmaları da hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Yangının çıkış nedeniyle ilgili yetkili merciler gerekli araştırmaları başlatmıştır. Alınan sonuçlarla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağımızı bildiririz."

Çevrede kısa süreli paniğe neden olan yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde