Zlatan Ibrahimovic: '50 yaşına kadar oynayabilirim'

Zlatan Ibrahimovic: '50 yaşına kadar oynayabilirim'

Zlatan Ibrahimovic, Milan’ın ikinci evi olduğunu ve gerekirse İtalyan dev için 50 yaşına kadar oynayabileceğini açıkladı.

Zlatan Ibrahimovic: '50 yaşına kadar oynayabilirim'
16px
24px
29.11.2019 13:14
ABONE OLgoogle

MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'den ayrıldıktan sonra hangi takıma gideceği merakla beklenen Zlatan Ibrahimovic, Milan'a açık kapı bıraktı.

NTV’nin aktardığı habere göre La Gazzetta dello Sport'a konuşan 38 yaşındaki yıldız, eski takımı için 50 yaşına kadar futbol oynayabileceğini söyledi.

İsveçli golcü, röportajında, "Milan benim ikinci evim. Orada harika anılarım var. Eğer beni çeken bir proje olursa 50 yaşına kadar futbol oynayabilirim" ifadelerini kullandı.

2010-2012 yılları arasında İtalyan ekibinin formasını giyen Ibrahimovic, Inter, Barcelona, Paris Saint-Germain ve Manchester United gibi dev kulüplerde oynamıştı.

‘9 milyon euro istedi’

Öte yandan basında yer alan haberlere göre, Milan yıldız golcüye 18 ay için 6 milyon euro'luk bir sözleşme teklifi etti ancak Ibrahimovic kulüpten 9 milyon euro istedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde