Zeynep Bodur Okyay'a Üstün Hizmet Madalyası

Zeynep Bodur Okyay'a Üstün Hizmet Madalyası

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görüldü..

Zeynep Bodur Okyay'a Üstün Hizmet Madalyası
16px
24px
16.06.2010 22:28
ABONE OLgoogle

TBMM Üstün Hizmet Ödülüne layık görülen Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, bu ödüle layık görülmenin çok onurlandırıcı olduğunu belirterek, ''Ödülün anlamı, hizmet şevkimi artırıyor'' dedi. 

     Çanakkale Valiliği tarafından aday gösterildiği TBMM Üstün Hizmet Ödülüne değer görülen Okyay, yaptığı açıklamada, bu ödülden dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, ülkesine hizmet etmenin her vatandaşın görevi olduğunu dile getirdi. 

     Okyay, şöyle devam etti:
     ''Bizim kültürümüzde yüzyıllar boyunca sosyal dayanışmanın en güzel örnekleri verilmiş. Devletin yanında hizmet gönüllüsü insanlar; kurdukları vakıflarla, derneklerle, istihdam yaratan tesislerle topluma hizmet etmişler. Ben atalarımdan da ailemden de bunu gördüm. Bu anlamda atılan her adım ve çaba, Türkiye'nin özlediğimiz refah seviyesine ulaşması için büyük bir umuttur. Her hizmet adımı eğitimsizliğin, mesleksizliğin ve işsizliğin yenilmesi demektir.'' 

     Yaşadığı topluma yararlı olmanın, Türkiye'nin hakiki değeri ve vizyonuna katkı sağlayabilmenin kendisi için çok değerli olduğunu vurgulayan Zeynep Bodur Okyay, ''Beni layık görüp önermeleri ve bunu uygun bulup onaylayan milletimizi en üst noktada temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bu ödüle layık görülmek çok onurlandırıcı. Ödülün anlamı, hizmet şevkimi artırıyor'' ifadesini kullandı. 

     Okyay, TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne 2006 yılında layık görülenler arasında Kale Grubu Onursal Başkanı İbrahim Bodur'un da bulunduğunu anımsattı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde