Zengin koca arayan ikizlerden şokeden sözler: Paylaşırız

Zengin koca arayan ikizlerden şokeden sözler: Paylaşırız

Rusya'nın Kazan kentinde yaşayan 22 yaşındaki ikiz kardeşler, kendilerini başkent Moskova'nın şaşaalı gecelerinde eğlendirecek 'zengin koca' arıyor.

Zengin koca arayan ikizlerden şokeden sözler: Paylaşırız
16px
24px
30.09.2017 05:26
ABONE OLgoogle

Rusya’nın Kazan kentinde yaşayan ve üniversitede okuyan ikiz kardeşler, zengin koca arayışlarıyla olay oldular. Öyle ki ülkenin siyasetçilerinden bile yardım istediler…

İlerleyen zamanla birlikte alışkanlıklarımız ve yaşam şekillerimiz de değişiyor. Tamam, hepimiz bu durumun farkındayız ve alıştık denilebilir. Ne var ki yaşanan bazı olaylara “yok artık” demeden de duramıyoruz. Mesela; zengin koca arayan ikizlerin önce Rusya’da, sonra da dünya gündeminde olay olmaları gibi!

Zira görüyoruz ki o meşhur “zengin koca bulma” anlayışı bile eskisine oranla daha da çirkinleştirilebiliyor. Düşünceme katılır mısınız bilemem ama Rus ikizlerin istekleri de bunu ifade etme biçimleri de bildiğiniz uygunsuz (!) İşte meraklılarına The Sun gazetesine de manşet olan 22 yaşındaki Rus ikizler…

Rusya’da yaşayan ikizler henüz 22 yaşındalar ve lisans eğitimlerine devam ediyorlar.

Ve zengin koca aradıklarını açık açık belirtiyorlar. Hatta bu arayışın niteliklerini, müstakbel kocalarından neler beklediklerini ve ona neler verebileceklerini de söylüyorlar.

Rus medyasından duyulan habere göre, Adel ve Alina Fakteyeva bulundukları yerde yaşamaktan çok sıkılmış.

Bir moda blogu sayesinde isimlerini duyuran ikizler, marka reklamlarından ayda 10 bin ruble (yaklaşık 615 lira) kazanıyorlar. Zengin ve açık fikirli koca aradıklarını belirtirken “paylaşırız” demeyi de ihmal etmemişler.

Çünkü Adel ve Alina için her şeyi birlikte yapmaları koşuluyla kocalarını paylaşmak sorun olmazmış.

Milyoner koca aramalarının nedeni ise daha iyi bir hayat yaşamak istemelerindenmiş. Onları Moskova’nın renkli hayatına taşıyacak birine ihtiyaçları varmış. İşte bu isteklerini gerçeğe dönüştürebilmek için de Rus iş adamlarıyla siyasetçilerinden yardım istemişler. Bir koca aradıklarını belirten ikizler müstakbel damat adayının normal birisi olamayacağını söyleyerek “iki eşi olacak ve bu da çok sık karşılaşılan bir durum değil” şeklinde konuştular.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde