Zengin çapkınların yeni formülü

Zengin çapkınların yeni formülü

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli bugünkü köşesinde, zengin erkeklerin çapkınlıklarının yeni formülünü anlattı.

Zengin çapkınların yeni formülü
16px
24px
29.05.2018 15:53
ABONE OLgoogle

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli bugünkü köşesinde, zengin erkeklerin çapkınlıklarının yeni formülünü anlattı.

Vidinli, Bebek'te bir mekandayken yan masada bir grup erkeğin konuşmasına denk geldiğini belirtirken, masadaki erkeklerden birinin, evliyken de bekar kalma formülünü anlattığını ifade etti.

Vidinli, evli adamın, "Çocukları okumaya yurt dışına yolluyorum, anneleri de arkalarından gidiyor. Ayın iki haftası beni İstanbul'da bırakıyor, ben de özgür ve bekar kalıyorum" dediğini ifade etti.

Vidinli, "Bu da zengin erkeklerin yeni çapkınlık formülü olarak kayıtlara geçsin"diye belirtti.

Vidinli'nin yazısı şu şekilde:

"Geçtiğimiz günlerde Bebek'in popüler mekanlarından birindeydim. Yan masada 40'lı yaşlarındaki bir grup erkek oturuyordu. Belli ki eşlerinden izin alıp 'Bebek'te üç-beş tur atalım' demişler, birkaç saatliğine özgürlüklerini ilan etmişler. Masadaki erkeklerden biri, evliyken de bekar kalma formülünden bahsediyor: 'Çocukları okumaya yurt dışına yolluyorum, anneleri de arkalarından gidiyor. Ayın iki haftası beni İstanbul'da bırakıyor, ben de özgür ve bekar kalıyorum.'İnsanoğlu, çözüm yaratmak isteyince neler üretiyor, görüyorsunuz. Bu da zengin erkeklerin yeni çapkınlık formülü olarak kayıtlara geçsin."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde