Zabıtadan Marmara Forum AVM'ye baskın

Zabıtadan Marmara Forum AVM'ye baskın

Zabıta, Marmara Forum AVM'nin otoparkını uzun süre girişlere kapattı

Zabıtadan Marmara Forum AVM'ye baskın
16px
24px
25.03.2015 22:14
ABONE OLgoogle
Bakırköy’de bulunan Marmara Forum AVM’nin otopark girişleri, İBB’ye bağlı zabıta ekipleri tarafından kapatıldı. 4 yıl önce açılışı yapılan dev AVM’nin otoparkına girişlere uzun süre izin verilmedi. AVM yetkilileri ile Zabıta arasında yapılan görüşmeler sonrası sorun kısa süre önce çözüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri saat 06.00 gibi, AVM’ye geldi. Zabıta görevlileri, hem AVM hem ofis kısmına geçişlerin olduğu otoparkın girişlerini kapattı. Otoparkın 4 ayrı girişine de zabıta araçları çekildi.

Şirkete yakın kaynaklardan biri, AVM’nin ziyaretçilere açık olduğunu ifade ederek, yaşanan sorunun ise kısa süre önce çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Aynı kaynak, otoparklara yeniden girişlere açıldığını kaydetti.

Av. Bülent Ernas, aynı bölgede bulunan ofisine gitmek istediğini ancak otoparka girişine izin verilmediği için giriş yapamadığını söyledi. Av. Ernas “Bu durum çalışma hürriyetine engel” dedi.

2011 yılında açılışı yapılan Marmara Forum AVM bölgenin en büyükleri arasında yer alıyor. Bir dizi ünlü markanın da bulunduğu AVM'de 300 mağaza bulunuyordu.

AVM'de 135 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Zabıta'ya ait araçlar otopark girişlerine konuldu.
Dinçer Gökçe/Hürriyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde