Yüzleri güldürecek ‘Bayram Alışveriş Günleri’ 4 Temmuz’da başlıyor

Yüzleri güldürecek ‘Bayram Alışveriş Günleri’ 4 Temmuz’da başlıyor

Vatandaşa outlet fiyatların altında alışveriş yapma imkanı sağlayacak ‘Bayram Alışveriş Günleri’ 4 Temmuz’da başlıyor.

Yüzleri güldürecek ‘Bayram Alışveriş Günleri’ 4 Temmuz’da başlıyor
16px
24px
03.07.2015 15:45
ABONE OLgoogle
CNR EXPO Yeşilköy’de 16 Temmuz’a kadar açık kalacak organizasyonda  iftardan sonra da vatandaşa alışveriş imkanı sağlanacak.

Tüketicilerin bayram alışverişinde yorulmadan tek çatı altında her türlü ihtiyaçlarını  karşılayabilmeleri amacıyla organize edilen ‘Bayram Alışveriş Günleri’  12.00-23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
 
Kıyafetten kozmetiğe,  hediyelik eşyadan şekerlemeye kadar akla gelebilecek her türlü kaliteli ürünün satılacağı fuar,  yalnızca vatandaşa değil üretici ve perakendeciye de ilaç gibi gelecek. Organizasyon aracılığıyla piyasaya hareket getirilecek ve nakit para akışının hızlanması da sağlanacak.

200’ün üzerinde firmanın katılımı ve 1 milyon ziyaretçi hedefi ile düzenenlenen ‘Bayram Alışveriş Günleri’ Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği (BATİAD), Merter Sanayici ve İşadamları Derneği ( MESİAD),  Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği (OTİAD),   Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD) desteğiyle yapılacak.
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde