Yunanistan’da 15 milyon euroya ada satın aldı!

Yunanistan’da 15 milyon euroya ada satın aldı!

67.8 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünyanın en zengin üçüncü ismi olan Warren Buffett, Yunanistan’da ada alan ünlüler kervanına katıldı.

Yunanistan’da 15 milyon euroya ada satın aldı!
16px
24px
22.07.2015 04:21
ABONE OLgoogle
67.8 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü kişisi olan Warren Buffett, 15 milyon euroya Agios Thomas’ı aldı.
 
67.8 milyar dolarlık kişisel servetiyle dünyanın en zengin üçüncü ismi olan  Warren Buffett, Yunanistan’da ada alan ünlüler kervanına katıldı.

Johnny Depp ve Brad Pitt ile Angelina Jolie çiftinden sonra ABD’li yatırımcı Buffett’ın da Yunanistan’da ada aldığı bildirildi.


Newsweek’te yer alan habere göre, Warren Buffett ile emlak simsarı Alessandro Proto, Atina yakınlarında bulunan Agios Thomas adlı adayı 15 milyon euroya satın aldı.

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, Ege’de Patmos-Lipsi-Arki adaları arasında bulunan 54 dönümlük ıssız Strogilo adlı ıssız adayı satın almıştı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti de Yunanistan-İtalya arasında yer alan İyon Denizi’nde Gea Sofia adlı adayı tercih etmişti. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde