Yunanistan'a evlenmeye gidiyorlardı, ölüm ayırdı

Yunanistan'a evlenmeye gidiyorlardı, ölüm ayırdı

Abdullah Özmelek ile İstanbul'un ilk caz kulüplerinden eski Q Jazz Bar'ın ortağı Esen Yeşilırmak, Yunanistan'a giderken Malkara'da geçirdikleri trafik kazasında can verdiler.

Yunanistan'a evlenmeye gidiyorlardı, ölüm ayırdı
16px
24px
23.07.2015 08:54
ABONE OLgoogle
İstanbul yeme- içme ve eğlence dünyası resmen yasta. Çünkü Cafe de Paris'nin sahibi Abdullah Özmelek ile İstanbul'un ilk caz kulüplerinden eski Q Jazz Bar'ın ortağı Esen Yeşilırmak, Yunanistan'a giderken Malkara'da geçirdikleri trafik kazasında can verdiler.

Araçta Esen Hanım'ın 2013'te vefat eden eski eşi Mehmet Ali Açılmış'tan olan iki oğlu da vardı. Maalesef 16 yaşındaki küçük oğlu Mehmet Açılmış da kazada yaşamını yitirdi, büyük oğlu Ali Açılmış ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Uzun süredir sevgili olan ve Mayıs ayında da ortak 'O Bar' adıyla bir mekan açan Abdullah Bey ve Esen Hanım'ın Yunanistan'a gitme nedenlerini öğrenince iyice kahroldum. 

ÖLÜM AYIRDI 

Abdullah Özmelek'in yakın arkadaşlarından öğrendiğime göre, mutlu mesut bir aşk yaşayan Abdullah Bey ile Esen Hanım, Yunanistan'a evlenmeye gidiyormuş.
Onun için Esen Hanım'ın iki oğlu da yanlarındaymış.

Esen Hanım, mutluluğuna oğullarını da ortak etmek istemiş. Bayram trafiğini yaşamadan rahat yolculuk yapmak için bayram tatilinden iki gün sonra yola çıkmaya karar vermişler.

Yunanistan'da Türk Konsolosluğu'nda sessiz sedasız evlenip birkaç gün de tatil yapıp İstanbul'a döneceklermiş. Yani ölüm onları evlenmeye giderken bulmuş; Allah gani gani rahmet eylesin. 
Bülent Cankurt/sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde