Yöneticiler kravatı attı, temizlik yapıp çay dağıttı

Yöneticiler kravatı attı, temizlik yapıp çay dağıttı

CEO’dan direktörlere 220 yönetici temizlik personeli, aşçı yardımcısı, bulaşıkhane personeli ve garson olarak görev aldı...

Yöneticiler kravatı attı, temizlik yapıp çay dağıttı
16px
24px
22.05.2017 13:39
ABONE OLgoogle

CEO’dan direktörlere 220 yöneticinin temizlik personeli, aşçı yardımcısı, bulaşıkhane personeli ve garson olarak görev aldığı etkinlikte, yöneticiler tüm gün sahada çalışarak, sahadaki çalışanların rolünü ve karşılaştıkları güçlükleri deneyimledirler. Müşterilerin beklentilerine daha yakından şahit oldular.

ISS yöneticileri her yıl, yılda bir kez olmak üzere diğer çalışma arkadaşlarının rollerinden bazılarını gerçekleştiriyorlar.

Bu etkinlik onlara diğer çalışma arkadaşlarının her gün karşı karşıya oldukları fırsatlar ve güçlükleri anlamalarını sağlıyor. “Hep Birlikteyiz” günü ISS’in faaliyet gösterdiği pek çok ülkede yıllardan beri uygulanmakta olan başarılı bir program.

Bu program yöneticiler ve sahada çalışan personel arasındaki mesafeyi kapatmak ve temizlik, catering, güvenlik, haşere kontrol yönetimi ve diğer hizmet alanları dâhil tüm faaliyet alanları seviyesinde bilgi ve becerilerini arttırmaları sağlıyor.

ISS Türkiye olarak “Hep Birlikteyiz” günü Türkiye genelinde 16 ilde Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Düzce, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Trabzon ve Yalova’da toplam 186 projede gerçekleşmiş ve etkinlik kapsamında 220 yönetici görev aldı.

Bu günde yöneticiler saha çalışanlarının yaşadığı zorlukları bire bir deneyimleme fırsatı bulmuş, müşteriler etkinlik hakkında çok olumlu geri bildirimler vermiş ve ISS Türkiye’yi böyle bir etkinlik düzenlediği için takdir etmişlerdir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde