Yok böyle otomobil! En pahalı otomobile kim binecek?

Yok böyle otomobil! En pahalı otomobile kim binecek?

Türkiye'deki en pahalı otomobile binecek; bunun için vergiler dahil 4 milyon lira civarı ödeme yapacak.

Yok böyle otomobil! En pahalı otomobile kim binecek?
16px
24px
24.07.2013 09:18
ABONE OLgoogle

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab, Türkiye'deki en pahalı otomobile binecek; bunun için vergiler dahil 4 milyon lira civarı ödeme yapacak
 
Biri, Azeri eniştemiz Reza Zarrab'ı durdursun! Ebru Gündeş'le evlendikten sonra 26 milyona Kanlıca'da iki yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire'de ofis, 1 milyon Euro'ya Bodrum'dan yazlık (bu yıl yanındaki villayı da aldı) alan Zarrab; geçen yıl da 960 bin Euro verip 'Kralların otomobili' olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce'un Phantom modelini garajına dahil etmişti.

 Evlenmeden önce "60 yıl hiç ayrılmayacağız" diye söz veren çift, Rolls Royce'larının plakasını '34 YIL 60' olarak çıkarttırmıştı.

Sıkı durun; 960 bin Euro'ya getirttiği Rolls-Royce'una ruhsat çıkarabilmek için yaklaşık 1 milyon TL ÖTV ve KDV ödeyen Zarrab'ın, ikinci Rolls Royce'unu sipariş ettiğini öğrendim.

ZARRAB 15 GÜNE KADAR ARABAYI TESLİM ALACAK

İlkinde Rolls Royce'un Phantom modelini tercih eden Azeri eniştemiz, bu kez Türkiye'de sadece Ali Ağaoğlu'nda olan Rolls Royce'un Ghost modelini sipariş etmiş. Siparişi ne zaman verdi bilmiyorum ama bu kez kesenin ağzını iyice açan Zarrab, ikinci Rolls Royce'u için tam tamına bir milyon 250 bin Euro (yaklaşık 3 milyon 150 bin lira) yatırmış.

Zarrab, 15 güne kadar teslim edileceğini öğrendiğim yeni cicisine bir süre geçici plaka ile binecekmiş. Ruhsat çıkarmak istediğinde ÖTV ve KDV'si için en az 1 milyon lira daha ödeyeceğini varsayarsak; bu araba Azeri eniştemize yaklaşık 4 milyon 150 bin liraya mal olacak.

 Umarım yeni cicisini de kazasız belasız, iyi günlerde kullanır. (Bülent Cankurt/Sabah)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde