Yok böyle hayal! Türk zenginler ne istiyor?

Yok böyle hayal! Türk zenginler ne istiyor?

Hayallerini gerçekleştirmek isteyen zenginler, bunun için kesenin ağzını açıyor, bu uğurda servet bile harcıyor.

Yok böyle hayal! Türk zenginler ne istiyor?
16px
24px
21.05.2013 08:59
ABONE OLgoogle

Türk zenginler; Sharapova ile tenis maçı yapmak, Paris Hilton ile kahve içmek, lüks bir şatoda konaklamak gibi hayalleri için kesenin ağzını açıyor. Öyle ki; bu uğurda 1.5 milyon doları gözden çıkaranlar bile var...
 
Türk iş dünyasının ve sosyetenin yeni gözdesi 'kişisel seyahat planlaması' oldu. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen zenginler, bunun için kesenin ağzını açıyor, bu uğurda servet bile harcıyor. Ünlü tenisçi Maria Sharapova ile maç yapan, Oscar törenine katılan, ünlü sporcu Tiger Woods ile golf oynayan, istediği şatoda tatil yapan Türk zenginler, 1.5 milyon dolara varan harcamalar yapıyor.

Lüks seyahat kulübü Boutique Style, kendilerine başvuran kişilerin önce isteklerini dinliyor, ondan sonra bunları gerçeğe dönüştürecek kişiye özel seyahat planlamasını hazırlıyor. Boutique Style Genel Müdürü Aslı İrem Boyacıgil, iş dünyasından ve sosyeteden birçok isim için kişisel seyahat planlaması yaptıklarını söyleyerek, "İnsanların hayallerini gerçekleştiriyoruz. Tüm isteklerine yanıt vermeye çalışıyoruz" dedi. 

YILDIZLARLA MAÇ

Boyacıgil; bedevi çadırı, şato ya da buz otellerde konaklamak gibi isteklerin yanı sıra, Paris Hilton, Maria Sharapova, Tiger Woods gibi dünyaca ünlü yıldızlarla tanışmak, Oscar törenine katılmak, ünlü bir modacıyla alışverişe çıkmak, meşhur bir şefle birlikte yemek yemek gibi hayalleri gerçekleştirdiklerini kaydetti. Bu tür isteklerin faturasının da hayli kabarık olduğunu belirten Boyacıgil, bir işadamının sadece tek bir seyahat için 1.5 milyon dolar ödediğini vurguladı. 

GURME TURLARI

Balayı, kültürel, gurme, alışveriş, macera, safari başlıklarında da birçok seyahat seçeneği sunduklarını anlatan Aslı Boyacıgil, şöyle konuştu: "Dünyanın dört bir yanındaki, ultra lüks ve sıradışı otellerde de konaklama imkanı sunuyoruz."

Özlem Kamer/Takvim

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde