Yılın magazin gündemini özetleyen fotoğraf

Yılın magazin gündemini özetleyen fotoğraf

Gülben Ergen ve Seren Serengil dün gece düzenlenen bir organizasyonda pişti oldu...

Yılın magazin gündemini özetleyen fotoğraf
16px
24px
14.12.2017 06:46
ABONE OLgoogle

Magazin basını günlerdir, Gülben Ergen-Seren Serengil ve Yeşim Salkım arasında yaşanan söz düellosunu tartışıyor.

Her şey Kanal D’de yayımlanan “Magazin D” programında Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu haberinin çıkmasıyla başladı. Programda Ergen’le Duğles’in bir kitapçıda çekilmiş görüntülerine yer verildi ve ortalık karıştı.

Önce Seren Serengil, Gülben Ergen için soysal medya hesabından “evli erkekleri yoldan çıkarma” alışkanlığı olduğuna dair bir mesaj yazdı ve sildi. Sonrasında ise Yeşim Salkım konuya dahil oldu ve Gülben Ergen’e ilişkin çok ağır iddialarda bulundu.

Seren Serengil de sosyal medya hesabından Ergen’i hedef alan sert bir açıklama yaparak, yazının sonuna “#kocamadokunma” başlıklı bir etiket yazdı. Bu etikette sosyal medyada çokça tartışıldı.

PİŞTİ OLDULAR

Bu tartışmaların üzerine Gülben Ergen ve Seren Serengil dün gece düzenlenen bir organizasyonda pişti oldu.

Gülben Ergen Seren Serengil’in yanından geçerken onu görmemezlikten geldi. O sırada Seren Serengil ise kahkaha atarak Gülben Ergen’e doğru döndü. Bu anları ise magazin foto-muhabirleri kaçırmadı ve yılın magazin gündemini özetleyen fotoğrafa imza attı.

Gülben Ergen organizasyondan ayrılırken, Seren Sergengil sorularına “Görmedim” diyerek yanıt verdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde