Yılın en şanslı burcu hangisi? Burçların 2014 takvimi

Yılın en şanslı burcu hangisi? Burçların 2014 takvimi

‘2014’te bizi nasıl bir yıl bekliyor’ sorusunun önem kazandığı bu günlerde, ‘yıldızlar bize ne diyor’ diye sormamak da olmaz.

Yılın en şanslı burcu hangisi? Burçların 2014 takvimi
16px
24px
03.01.2014 16:00
ABONE OLgoogle

Astrolog Dinçer Güner, ekonomik zorlanmalar açısından özellikle nisan ve ekim aylarına dikkat çekiyor. Bunun nedeni ise 2024 yılına kadar oğlak burcunda ilerleyecek olan Pluton’un sert açılar yapması…

YENİ bir yıla başlarken, yıldızlara danışmak adettendir. ‘2014’te bizi nasıl bir yıl bekliyor’ sorusunun önem kazandığı bu günlerde, ‘yıldızlar bize ne diyor’ diye sormamak da olmaz. O nedenle yıldızlar nasıl hareket ediyor, 2014 yılına ilişkin ne gibi ipuçları veriyor gibi sorularımıza yanıt bulmak için Astrolog Dinçer Güner’in kapısını çaldık.

Dinçer Güner, ülkemiz ve dünya geneli hakkında ekonomi, politika, çevre ve doğa, doğal afetler, savaşlar, yangınlar gibi önemli konularda, önceden yaptığı analizler ve yorumları nedeniyle dikkat çeken genç bir astrolog. Kısa bir süre önce ‘2014 Senin Yılın-Burçlar’ adıyla kitabını yayınladı ve aşktan alışverişe, diyetten ameliyatlara kadar burçlara göre atılacak her adım için en uygun tarihleri okurları ile paylaştı. Ancak bizim merak ettiğimiz konu doğal olarak ekonomi. Biz de Güner’e gökyüzü hareketlerine bakarak 2014’ün ekonomik açıdan nasıl göründüğünü sorduk.

Astrolog Dinçer Güner, öncelikle Pluton’un oğlak burcunda bulunduğunu belirterek “Pluton değişim ve dönüşüm demektir, girdiği her burcun sembolize ettiği konularda major köklü değişimler meydana getirir” bilgisini paylaştı. Güner, Pluton’un oğlak burcuna girmesi ile birlikte 2008 sonu ve 2009 yılı başında büyük bir ekonomik krizin meydana geldiğini hatırlattı. Güner, geçmiş krizden söz edince biz de önümüzde yeni bir kriz görünüp görünmediğini merak ettik. Bu noktada oğlak burcunun, kurumsal şirketler, para piyasası, emlak, toprak işleri, gayrimenkul konuları sembolize ettiğine dikkat çeken Güner’in, 2014 yılına ilişkin yorumu ise şöyle oldu:

“PLUTON İLE DEĞİŞİM DÖNEMİ”

“Pluton oğlak burcunda 2024 yılına kadar seyahat edecek ama büyük jenerasyon gezegenleri ile etkileşimi girdiğinde ekonomi ve borsa anlamında büyük spekülasyonlara, ekonomik anlamda ciddi dar boğaz ve zorlanmalara işaret eder. 2013 senesinde hem mayıs-haziran hem de kasım-aralık aylarında sert açılar alan Pluton’un önce Gezi eylemlerinin akabinde yolsuzluk operasyonu ile başlayan olayların, ekonomik anlamda yarattığı zorlanmayı pek de hiçe sayamayız açıkçası. 2014 senesinde ise Pluton’un sert açılar altında olacağı zamanlar ise nisan ve ekim aylarına düşüyor. 2014’ün nisan ve ekim ayları ekonomik olarak yine zorlanabilecek, krizlerin olabileceği zamanlara işaret ediyor.”

Genel ekonomiye ilişkin bu uyarısından sonra Güner’e burçlara ilişkin değerlendirmelerini sorduk. Burçlara ilişkin merak ettiğimiz konu ise yatırım ve kariyer odaklı oldu. “Burçlar bazında ekonomik anlamda hangi zamanlar şanslı, hangi zamanlarda daha dikkat edilmesi gerekir” sorumuz üzerine, Dinçer Güner de, gökteki hareketlere bakarak Para Dergisi okurlarının iş ve kariyer yaşantıları açısından en önemli dönemleri bizimle paylaştı…

KOÇ: DEĞİŞİME HAZIRLANIN
Koç burçları 2014 senesi içinde kariyer anlamında özellikle nisan ve ekim ayları değişimlere hazır olmalılar. Maddi anlamda ise yılın ikinci yarısı büyük rahatlatıcı etkiler söz konusu.

BOĞA: YATIRIMA YÖNELİN
Boğa burçlarının yeni yılda yatırım olarak gayrimenkul, toprak, arsa, yeraltı zenginlikleri, petrol gibi konulara yönelmelerini tavsiye ederim.

İKİZLER: İLK ALTI AY KAZANÇLI
İkizler, 2014 senesinde temmuz ayına kadar maddi anlamda kazançlarını rahatlıkla arttırıp yatırımlarının olumlu karşılıklarını alabilecekler.

YENGEÇ: İŞ DEĞİŞİKLİĞİ OLABİLİR
Yengeçler, özellikle 15 Nisan haftası gerçekleşecek ay tutulması etkisi ile iş değişimleri yaşayabilir ya da mevcut işlerine karşı güven kaybı içinde olabilirler.  Maddi anlamda temmuzdan sonra harika bir dönem onları bekliyor.

ASLAN: MAYISI BEKLEYİN
Aslanların temmuz ayı itibari ile yatırım yapma süreçleri konusunda bu aya kadar sadece araştırma halinde kalmalarını tavsiye ederim. Mayıs ayında kariyer konusunda harika fırsatlar söz konusu olabilir.

BAŞAK: MARS RETROSUNA DİKKAT
Başakların şubat ayı ile 15 Nisan arası mars gerilmesi yüzünden kazançlarında yavaşlık, düşüş gibi durumlar söz konusu olabilir; yatırım yapmak için pek uygun bir tarih aralığı değil.

TERAZİ: BAHARDA ŞANSINIZ ARTACAK
Teraziler, temmuz ayına kadar şans gezegeni kariyer alanlarında seyahat edeceği için bu zamana kadar terfiler, daha iyi statülü iş imkanları bulabilirler. Özellikle bahar aylarında…

AKREP: DİSİPLİN ÖNE ÇIKACAK
Akrepler, yeni yılda da disiplin gezegeni Satürn, burcunuzda ilerleyeceği için, sizlere etik, doğru ve disiplinli çalışmayı öğretecek. Özellikle nisan ve ekim ayları iş değişimleri söz konusu olabilir.

YAY: HAZİRANA KADAR SABREDİN
Yaylar açısından nisan ve ekim aylarında ekonomik olarak büyük bir zorlanma, kriz atlatma söz konusu iken, hazirana ayında ise Jüpiter desteği ile maaşı çok daha iyi olan bir işe geçiş söz konusu olabilir.

OĞLAK: MECBURİ DEĞİŞİM OLABİLİR
Oğlaklar için Pluton oğlak burcunda ilerlediği için nisan ve ekim ayları kariyerlerine ilişkin mecburi bir değişim, bir kriz söz konusu. Yine 2014 senesinde sağlıklarına da dikkat etmeliler. Sektör değişimi yaşanabilir.

KOVA: YILIN EN ŞANSLI BURCU
Kovalar, 2014 senesinde iş anlamında yılın en şanslı burçları. Özellikle büyük ortaklıklar, şirket birleşmeleri, finans ortaklığı gündeme gelebilir.

BALIK: FIRSATLAR SÖZ KONUSU
Balıklar için Uranüs’ün koç burcunda ilerleyişi yüzünden nisan ve ekim ayları maddi kriz, ani bir kayıp söz konusu olabilir. Özellikle temmuz ve ağustos ayı hem iş hem kariyer anlamında büyük yükselişler, fırsatlar sunuyor.

Not: Değerlendirmeleri yükselen burcunuza göre de okumayı unutmayın.

2014’ün ikinci yarısında altın değer kazanacak

Astrolog Dinçer Güner, 2014 yılında hangi yatırım aracının kazançlı göründüğü konusunda ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Astrolojide Jüpiter, evrensel finans göstergesi olarak kabul edilir ve her sene geçtiği burç sembolik olarak neyi ifade ediyorsa, o konular değer kazanmaya başlar. 2014 senesinde 17 Temmuz itibari ile Jüpiter’in Aslan burcuna geçişi ile birlikte, Aslan burcunun sembolize ettiği altın çok değerlenmeye başlayacak. Bu yüzden şu dönemde altına yatırım yapmak 2014 yılında 17 Temmuz’dan sonra oldukça kazançlı çıkmanıza yardımcı olacaktır.”

Dinçer Güner kimdir?

29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul, Üsküdar'da doğan Dinçer Güner, ilk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Bölümü'nde aldı. Ardından Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü'nü bitirdi ve İktisat Bölümü’ne geçti. Astrolojiye olan merakı küçük yaşlarda başlayan Güner, hobisini profesyonel olarak uygulamak amacıyla Astrolog Öner Döşer'in kurduğu AstroArt Astroloji Okulu'nda temel ve ileri seviye Klasik Astroloji derslerine katıldı. Bitirme projesini tamamlayarak ustalık belgesi almaya hak kazandı. Güner halen kendi kurduğu astroloji blogunda gökyüzü olayları ve kişiler üzerindeki etkilerini yazıyor, bireysel danışmanlık ve seminer çalışmalarına devam ediyor. Güner’in “2014 Senin Yılın-Burçlar” adlı kitabı Nar Kitap tarafından geçtiğimiz ay yayımlandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde