Yıldırım müşteri olunca sucuk satışları patladı

Yıldırım müşteri olunca sucuk satışları patladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sucuk ve pastırma aldığı esnaf, bir anda satışlarını katladı.

Yıldırım müşteri olunca sucuk satışları patladı
16px
24px
03.02.2008 12:41
ABONE OLgoogle

Kayserili Türkmen Pastırma ve Sucuk Satış Mağazası'nın sahibi Mustafa Türkmen'e Türkiye'nin dört bir yanındaki Fenerbahçe taraftarlarından sipariş yağıyor.  
Kayserispor ile Fenerbahçe arasında 11 Kasım 2007 tarihinde oynanan lig maçı için Kayseri'ye gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Mustafa Türkmen'den futbolcular ve yöneticilere hediye edilmek üzere 70 kilogram pastırma, 70 kilogram da sucuk almıştı.

Olayın basında duyulmasından sonra Türkmen'e Kayseri'den ve diğer illerden sipariş üstüne sipariş geliyor. Kendisi de eski bir futbolcu olan Mustafa Türkmen, "Futbolculukta yakalayamadığım şöhreti pastırma ve sucukla elde ettim." dedi. Siparişleri karşılamakta zorlanan Türkmen, "Başka illerden telefonla ulaşanlar 'Bizim başkanın alışveriş yaptığı yer orası mı? Başkanım aldıysa iyidir, bize de pastırma ve sucuk gönderin.' diyor. Banka hesabına para yatıranlara siparişleri gönderiyorum." diye konuştu.

Ersan Temizel/Cihan

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde