Yıldırım'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mağdurlarına müjde

Yıldırım'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mağdurlarına müjde

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden hususi araçlarıyla geçtikleri için yüksek cezalarla karşı karşıya gelen araç sahiplerine iyi haber

Yıldırım'dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü mağdurlarına müjde
16px
24px
10.05.2019 11:15
ABONE OLgoogle

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım soruları yanıtladı, "Cumhur İttifakı devam ediyor. Bahçeli ile İstanbul'da ortak programlarımız olacak" dedi.

Yıldırım şunları söyledi:

* Bu pazar Anneler Günü. Bir gün değil her gün Anneler Günü'dür. Şimdiden kutluyorum. Şehit annelerimizin ellerinden öpüyoruz. Cumhur İttifakı devam ediyor. Bahçeli ile İstanbul'da ortak programlarımız olacak.

* 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yasak geçiş cezaları yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye çalışılmış. Bu kararı konuştuk İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile. Yazılan cezaları düzeltiyorlar. İnşallah bundan böyle birinci sınıfa giden ister taksi, ister Doblo veya benzeri araçlar olsun herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece vatandaşlarımızın, İstanbulluların mağduriyeti de bitmiş olacak.

* YSK'nın geniş gerekçeli kararı henüz yayınlanmadı. Seçimlerin yenilenme kararı ile ilgili kanuna uygun olmayan sandık başkanı ve memur üyesi değil onların görev yaptığı yerdeki sonucu etkileyecek değişim var. 123 tane büyükşehir belediyesine oy kullanılan sandıklardan 22 tanesi tamamen boş. Geriye kalan 101 tanesi de sayım sonuç tutanağı var ancak imza yok. Teyit edecek bir şey yok.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde