Yıldırım Demirören yeniden aday olacak mı?

Yıldırım Demirören yeniden aday olacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, adaylık konusunda açıklamalarda bulundu

Yıldırım Demirören yeniden aday olacak mı?
16px
24px
18.12.2014 05:34
ABONE OLgoogle
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, NTVSpor’da katıldığı canlı yayında futbolun gündemindeki konular hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özellikle hakem hataları konusunda kulüp başkanları ve yöneticilerinin tarzını eleştiren Demirören, “Biz eleştiri olmasın demiyoruz, tabii ki eleştiri olacak ama ‘duyum aldım’ diyerek insanları zan altında bırakamazsınız” dedi.

Ocak ayının ilk haftasında yapılacak basın toplantısıyla önümüzdeki sezon için uygulanacak yabancı oyuncu kuralını açıklayacaklarını da belirten Demirören, “Yabancı oyuncuda ülkesinin milli takımında oynaması kriteri koyarsanız Melo gibi kaliteli oyuncular Türkiye’ye gelemez” dedi.

Volkan Demirel’in Kazakistan maçında küfürler nedeniyle sahayı terk etmesine de değinen Demirören, taraftarların küfür etmelerini felaket olarak nitelendirirken Volkan Demirel’in yaptığını da yanlış bulduğunu söyledi. Demirören son olarak, futbol kulüplerinin büyük bir maddi krizin eşiğinde olduklarının da altını çizdi.

İşte Demirören’in açıklamalarından satır başları;

‘MELO GELEMEZDİ’

Ocak ayında yapılacak basın toplantısıyla yabancı oyuncu konusunu açıklayacağız. Halen yürürlükte olan kural bu sezon devam edecek. Açıklanacak karar önümüzdeki sezon için… Örneğin yüzde 10 kriteri koyarsanız yabancı oyuncu kuralına, kendi ülkesinin milli takımında oynamadığı için Melo gibi kaliteli oyuncular bile Türkiye’ye gelemiyor. Yabancı oyuncu kuralı konusunda bir eğilim şu anda oluşmadı. Çalışmalarımız halen sürüyor.

‘VOLKAN’IN YAPTIĞINI YANLIŞ BULUYORUM’

Milli Takım taraftarı kalmadı. oyuncularımız her maç protesto ediliyor. Volkan Demirel’in yaptığını da yanlış buluyorum ama ona yapılanları da daha büyük felaket. Bana Servet bey gelip olayı anlattığında ‘Beni aşağı indirmeyin takımı sahadan çekerim’ dedim. O konuda Volkan’a hak veriyorum. Ama arka planda baktığımda, takımdaşlık adına Volkan’ın yapmaması gerektiğini söylüyorum. Hele stadyumdan ayrılması tamamen yanlış…

‘ADAY OLACAĞIM’

Yaptığım hiçbir işi yarım bırakmadım. Yapacağımız o kadar çok şey var ki. Haziranda yeniden başkan adayı olacağım…
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde