Yılbaşını kim, nerede geçiriyor?

Yılbaşını kim, nerede geçiriyor?

Sosyetenin ünlü isimleri, yılbaşını İstanbul'da geçirecek. Ama yurtdışına gidenler de var..

Yılbaşını kim, nerede geçiriyor?
16px
24px
31.12.2008 09:43
ABONE OLgoogle

Dünyayı saran finansal krizden dolayı harcamaları kısan sosyete, bu kez yılbaşını kutlamak için yurtdışına gitmekten vazgeçip İstanbul'da kalmaya karar verdi. Sosyetenin ünlü isimleri ya evlerinde ya da popüler mekanlarda yeni yıla girecek....

Her yıl dünyanın başka bir ülkesinde yeni yıla giren İstanbul'un elitleri bu yıl yılbaşını İstanbul'da kutlayacak. Artık, uzun bayram tatilinde yorgun düştüklerinden mi yoksa kriz olduğu için harcamalarını kıstıklarından mı bilmiyorum ama kime sorsam "Bu yılbaşında İstanbul'dayız" dedi. Elitler İstanbul'dalar ama tabii hepsi evine kapanacak değil. Bazıları evde ailece kutlamayı tercih ederken birçoğu da popüler restoran ve gece kulüplerinde yeni yıla 'merhaba' diyecek.

EN SON 2001 KRİZİNDE BÖYLE OLMUŞTU
Bu arada konsept partiler yapan Tuvana Büyükçınar Demir, Selim Demir ve Arda Can ile Melisa Çakarlar'ın organize ettiği partide de birçok sosyetik ismin olacağı kulağıma geldi. Sonuç olarak sanırım, 2001 krizinden sonra ilk kez böyle bir durum yaşanacak ve sosyete yeni yıla İstanbul'da girecek. İşte yılbaşını İstanbul'da kutlayacak olan sosyetenin ünlü isimleri...

Semahat Arsel'in evinde toplanacaklar
Onursal Başkanı Rahmi Koç, her yıl olduğu gibi bu yıl da kızkardeşi Semahat Arsel'in evinde, tüm aile fertleri ile birlikte yeni yılı karşılayacak.

Aile büyükleriyle kutlayacaklar
Christmas'da aile büyüklerini ve akrabalarını evlerinde ağırlayan Özcan- Aylin Tahincioğlu çifti, yeni yılı da aile büyükleri ve çocuklarıyla evde karşılayacak.

Torundan ayrı kalamıyorlar
Önceki ay doğan torunları Melina'dan uzak kalmamak için bayramda olduğu gibi yeni yılı da İstanbul'da karşılayacak olan Cefi-Yasemin Kamhi çifti, Park Şamdan'da olacak.

Sümerbank'ta yeni yıla girecekler!
Giydikleriyle özellikle son zamanlarda adından çok söz ettiren Deniz Berdan ve eşi Haluk Bey de İstanbul'u tercih edenlerden. Berdan çifti, Karaköy'deki tarihi Sümerbank binasında gerçekleşecek partide yeni yılı karşılamaya karar vermiş.

Evde sakin bir yılbaşı
'B Point' markasının sahibi Bilgün Dereli, yılbaşında şehir dışında olmak yerine gürültüden ve kalabalıktan uzak bir şekilde evde ailesiyle olmayı tercih etmiş.

İzmir'e davetliler
Anadolu Holding'in ortağı Tuncay Özilhan, eşi Emine Hanım ile birlikte Murat-Birgül Vargı çiftinin İzmir Swissotel'deki yılbaşı davetine katılacak.

Onlar da İstanbul'da
Büyük kızı Aylin Benardete'yi 8 Ocak'ta Paris'te baş göz edecek olan Monik Hanım, yeni yılı eşi Ceri Bey ile İstanbul'da geçirmeyi uygun görmüş.

Annesine gidecek
6 milyon dolara satın aldığı evinin güzelliği dilden dile dolaşan Derin Mermerci, yeni yılı annesi Ender Hanım, ablası Tansa Ekşioğlu ile birlikte evde karşılayacakmış.

Önce ev sonra Park Şamdan
Bayramda Londra'da 15 gün tatil yapan Celal-Şebnem Çapa, yılbaşında İstanbul'da kalmayı tercih etmiş. Arkadaşlarının evlerindeki bir partiye katılacak olan Çapa çifti daha sonra Park Şamdan'a geçecekmiş.

Ev partisine gidecekler
Bayram tatilini St. Barts'da geçiren Kemal- Feryal Gülman çifti, yeni yılı İzmir'de karşılayacak. Murat-Birgül Vargı çiftinin Swissotel'deki yılbaşı davetine katılacaklar.

Krizi umursamayanlar da var!

Sabancı Ailesi Monte Carlo'da

Eski TÜSİAD Başkanı, işadamı Ömer Sabancı ve güzel eşi Arzu Hanım, yeni yılı çocuklarıyla birlikte Monte Carlo'da karşılayacak.

Başkan Paris'te
Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, eşi Revna Hanım ve dostları Burak-Aslı Duruman, Erhan-Emine Kamışlı ile 2009'u Paris'te karşılayacak.

Hanımköy'e gidiyorlar
Yeni ikoncan İvana Sert ve eşi Yurdal Bey, yeni yıl için rotalarını Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a çevirdi. Yeni yılı maaile İvana Hanım'ın memleketi Belgrad'da dekorasyonu yeni biten evlerinde karşılayacaklarmış.

Karaköy'deki partiye gidecekler
Çok uzun süredir Türkiye sınırları dışına çıkmayan Nurettin Hasman ile sevgilisi Eda Taşpınar yeni yılda da kurallarını bozmamışlar. Çift, Tuvana Büyükçınar ile Melisa Çakarlar'ın düzenlediği Karaköy'deki partide yeni yılı karşılamaya karar vermiş.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde