Yiğit Bulut da 'tahşiyeciler'den gözaltına alınacak mı?

Yiğit Bulut da 'tahşiyeciler'den gözaltına alınacak mı?

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Habertürk Televizyonu'nda yayın yönetmenliği sırasında bir yayınında şimdi sahip çıktıkları ve hizmete operasyon yapmak için kullandıkları Tahşiyecilerin liderini El Kaideci olmakla suçlamış..

Yiğit Bulut da 'tahşiyeciler'den gözaltına alınacak mı?
16px
24px
17.12.2014 12:20
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Habertürk Televizyonu'nda yayın yönetmenliği sırasında bir yayınında şimdi sahip çıktıkları ve hizmete operasyon yapmak için kullandıkları Tahşiyecilerin liderini El Kaideci olmakla suçlamış ve şunları demişti: ''Peygamberi referans göstererek insanları adam öldürmeye çağırıyor. Bizim İslam dinini bu adamlardan kurtarmamız gerekiyor.'' Savcıların, Bulut için harekete geçip geçmeyecekleri merak konusu.

Cemaate yönelik gerçekleşen operasyon kapsamında, 2009’da ‘Tahşiyeciler’ olarak bilinen gruba yönelik düzenlenen operasyonda ‘suç ve delil uydurdukları’ ‘kumpas kurdukları’ iddiasıyla birçok kişi gözaltına alındı.

Söz konusu videoda Yiğit Bulut, Habertürk’te olduğu dönemlerde, “Tahşiyeciler”i sert bir dille eleştirdiği görülüyor.

Görüntülerde Tahşiyeciler’in liderini El Kaideci olmakla suçlayan Bulut, ”Peygamberi referans göstererek insanları adam öldürmeye çağırıyor. Bizim İslam dinini bu adamlardan kurtarmamız gerekiyor.” İfadelerini kullanıyor.

Tahşiyeciler’e operasyon yapan polisleri, dizilere konu eden senaristleri gözaltına alan savcıların Yiğit Bulut konusunda ne yapacakları merak konusu oldu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde