Yiğit Bulut: Dünyanın en büyük fonu ile randevum var

Yiğit Bulut: Dünyanın en büyük fonu ile randevum var

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, yabancı yatırımcıların yatırım için Türkiye'nin kapısında beklediğini söyledi.

Yiğit Bulut: Dünyanın en büyük fonu ile randevum var
16px
24px
19.03.2018 14:04
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "Dünyanın en büyük özel varlık yönetim fonu ile İstanbul’da randevum var. 250 milyar dolarlık aktif varlığı yönetiyor. ‘Lütfen Türkiye’ye girelim’ diyorlar." dedi.

Bulut TRT Haber’de katıldığı programda şunları söyledi:

"Türkiye’nin saldırı altında olduğu böyle bir dönemde, Türk Lirası’na atak olması son derece doğal. Aynı atakları daha önce de gördük. Burada Türk bankalarının da maalesef zaman zaman trendi takip ettiğini, trendi yukarıya doğru itmek istediğini görüyoruz.

Türkiye çok daha hızlı büyüyecek. ‘Türkiye küçülecek, daralacak, büyümenin frenine basalım’ gibi bürokrasiden, siyasetten, içeriden gelen sesler de var. Bütün bu seslere rağmen Türkiye yeni bir büyüme trendine girdi. Yatırımlarınızdan asla vazgeçmeyin.   Yiğit Bulut canlı yayında açıkladı: NBŞ lobisi o kadar güçlü bir lobi ki beni öldürürler

Yabancıların yatırımlarına bakın, konut stoğuna bakın. Bunlar Türkiye’ye yatırım yaparken kendi ülkesini satarak kaçmak isteyen, bir an önce kendini emperyalizmin kucağına atmak isteyenleri de asla unutmayacağımızı altını çizmek isterim. Siz çıkarken sizin bıraktıklarınızı almak için yabancılar sıraya girmiş durumda.

Dünyanın en büyük özel varlık yönetim fonu ile İstanbul’da randevum var. 250 milyar dolarlık aktif varlığı yönetiyor. ‘Lütfen Türkiye’ye girelim’ diyorlar. Yabancılar kapıda böyle beklerken Türkiye’de işadamı diye geçinenler Yunanistan’da, Londra’da, orada, burada mal almaya çalışıyor. Millete hikaye anlatıyorlar. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde