Yetişmedi! 3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti

Yetişmedi! 3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti

İGA, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında sağlanan mutabakata göre Havalimanının açılışı 31 Aralık 2018 tarihinde olacak.

Yetişmedi! 3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti
16px
24px
22.09.2018 08:46
ABONE OLgoogle

3. Havalimanı’nın açılışı konusunda işletmeci ve inşaatı yapan İGA, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında sağlanan mutabakata göre Havalimanının açılışı 31 Aralık 2018 tarihinde olacak.

3. Havalimanı'nın açılışı konusunda işletmeci ve inşaatı yapan İGA, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ve Türk Hava Yolları (THY) arasında mutabakat sağlandı. Haberde havalimanının 31 Aralık 2018 tarihinde açılması konusunda el sıkışıldığı belirtildi. Ulaştırma Bakanlığı, 3. havalimanının kesin açılış tarihini açıkladı

Başta Türk Hava Yolları olmak üzere taşınma işlemi 31 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Operasyon, 31 Aralık'ta Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Yeni Havalimanı'na kayacak.   Bu israf ne! Atatürk Havalimanı’nda dikkat çeken yenilenme

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan daha önce, havalimanı açılışının 29 Ekim'de olacağını söylemişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde