Yerli otoda flaş gelişme: Nihayet 'Yaparım' diyen biri çıktı..

Yerli otoda flaş gelişme: Nihayet 'Yaparım' diyen biri çıktı..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD'dan sonra TOBB Genel Kurulu'nda da yerli otomobil çağrısını yineledi. Birisi çıktı. Bakın ne dedi?

Yerli otoda flaş gelişme: Nihayet 'Yaparım' diyen biri çıktı..
16px
24px
24.05.2017 13:23
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Üniversitesi’nde düzenlenen TOBB Genel Kurulu’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB Genel Kurulu'nda yerli otomobil çağrısını yinelediği sırada TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu söz isteyerek "Biz bunu yaparız. Siz yeter ki yanımızda olun" dedi.

İşte Erdoğan'ın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulunda yaptığı konuşma ve Hisarcıklıoğlu ile arasında geçen diyalog:

MONTAJCILIK BU MİLLETE YAKIŞMIYOR! GELİN YERLİSİNİ YAPALIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan patronlara şok uyarı: Bir babayiğit çıkaramıyorsanız dükkanı kapatın

Diyorum ki, gelin şu yerli, yüzde yüz üretimi olan otomobilimizi Türkiye Odalar ve Borsalar camiası içerisinden çıkaralım. Ben diyorum ki, TOBB çatısı altından yüzde yüz yerli otomobilini çıkarsın.

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU: Sayın Cumhurbaşkanım biz bunu yaparız. Siz yeter ki yanımızda olun. Siz bizim yanımızda olduktan sonra biz bunu yaparız.

CUMHURBAŞKANI: Biz bunun yanındayız. Hayırlısı olsun. Bu çalışmalarımızın tamamını sürdürebilirlik esasına göre yürütmeden 2035 hedeflerine ulaşamayız. Demokratik ve ekonomik standartları yüksek bir Türkiye için hep birlikte çalışmalıyız. 15 senedir hep teklif etmişimdir: Gelin bu otomobilimizi hep birlikte yapalım. Montaj, montaj, montaj! Montajcılık bu millete yakışmıyor!

RİFAT HİSARCIKLIOĞLU: Nasıl 5 ayda 1 milyon 100 bin istihdam yaptıysak o nu da yaparız Cumhurbaşkanım...

CUMHURBAŞKANI: Hayırlı olsun

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde