Yeniköy maden ihalesini kim kazandı?

Yeniköy maden ihalesini kim kazandı?

Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi olduğu 11081 No.lu Ruhsat'ın ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahasının "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesini..

Yeniköy maden ihalesini kim kazandı?
16px
24px
03.06.2015 15:28
ABONE OLgoogle
Global Yatırım Holding'in iştiraki Straton Maden, Yeniköy Yatağan Elektrik'in maden ruhsatı özelleştirme ihalesini kazandı.

Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Straton Maden Yatırımları, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen ihaleyi kazandı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle, "Şirketimizin yüzde 75 hissedarı olduğu Straton Maden Yatırımları ve İşletmeciliği A.Ş., Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi olduğu 11081 No.lu Ruhsat'ın ve bu ruhsatın kapsadığı maden sahasının "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemi ile özelleştirilmesine yönelik Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen ihaleye iştirak ettiğini ve ihaleyi kazandığını Şirketimize bildirmiştir" 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde