Yeni lider Galatasaray

Yeni lider Galatasaray

GALATASARAY, ÇAYKUR RİZESPOR'U 4-2 YENEREK LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURDU.

Yeni lider Galatasaray
16px
24px
16.04.2006 18:04Güncelleme: 27.10.2023 11:24
ABONE OLgoogle

KADROLAR

Turkcell Süper Ligi'ndeki Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasında takım kadroları şöyle:

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Alper Ulusoy

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Saidou, İliç, Ayhan, Necati, Hakan Şükür

Çaykur Rizespor: Zdravkov, Hasan, Fahri, Yasin, Ergin, Cem, Okan, Altan, Bashir, Victoria, Ferdi

Teknik Direktör Eric Gerets, uzun süredir sakat olduğu için takımdan uzak kalan Saidou'yu bugünkü karşılaşmada ilk 11'e sahaya sürdü. Dün gece Fenerbahçe'nin Vestel Manisaspor'a deplasmanda 5- 3 yenilmesinin ardından Sarı-kırmızılı taraftarlar Ali Sami Yen Stadı'nda kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdular. Az sayıda Rizeli taraftar da takımlarını destekledi. Galatasaray tribünlerinde "Size inanıyoruz" ve "Vestel'de peşine 5 taksit " pankartı açıldı.

5. dakikada Victoria'nın şutunu Mondragon çıkardı. Pozisyonun devamında İliç'in pası ile sol çaprazda topla buluşan Hakan Şükür, Yasin'i geçip vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak direğe çarparak auta çıktı.

18. dakikada Necati Ateş ile sol taraftan başlayan atakta Song ceza sahası dışından oldukça sert vurdu meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

20. dakikada gelişen Galatasaray atağında Hasan'ın derin pasında Hakan Şükür müsait durumda bulanan Necati'nin önüne çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda

22. dakikada Galatasaray İliç ile öne geçti. Bu dakikada Hasan Şaş kendi çabaları ile son kanattan ceza sahası içine kadar indi. Bu futbolcunun ortasında Yasin'den dönen topu önünde bulan İliç yatarak vurdu meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1- 0.

34. dakikada Hakan Şükür'ün pası ile cezasahası içinde buluşan İliç'in vuruşunu kaleci Zdravkov son anda kornere çıkardı.

43. dakikada gelişen konuk takımın atağında sol çaprazdan cezasahası içine giren Cem Baki'nin sert şutu Mondragon'dan döndü. Rakibe giden topu Emre son anda uzaklaştırdı.

45. dakikada ani gelişen Sarı-kırmızılı takımın atağında Ayhan'ın ara pası ile topla buluşan Necati, sağda Hasan Şaş'ın önüne aktardı. Bu futbolcunun orta yapmak istediği meşin yuvarlak sa vunmaya çarparak kornere çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıyı 1- 0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya Çaykur Rizespor başladı.

47'inci dakikada soldan rakip ceza sahasına giren Necati, topu önüne çekti ve vurdu. Sert şutu Zdravkov çeldi, Hakan Şükür önüne düşen topu ağlara gönderdi: 2-0

Galatasaray golden sonra ataklarını sıklaştırdı.

52'inci dakikada soldan ceza sahasına açılan topu Okan önünde buldu. Topu düzelten Okan, Mondragon'un solundan topu ağlarla buluşturdu: 2-1

54'üncü dakikada, Necati ceza alanı içinde önüne düşen topu üstten farklı çekilde auta vurdu.

60'ıncı dakikada Ayhan ceza alanı içinde sol çaprazdan şutunu çekti, top yandan az farkla d

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde