Yeni iPhone’lar ve Apple Watch bugünden itibaren Turkcell’de

Yeni iPhone’lar ve Apple Watch bugünden itibaren Turkcell’de

Turkcell’liler bugüne kadarki en iyi ve en gelişmiş iPhone modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile Apple’ın yeni nesil akıllı saati Apple Watch Series 2’yi bugünden itibaren ön siparişle alabilecekler.

Yeni iPhone’lar ve Apple Watch bugünden itibaren Turkcell’de
16px
24px
07.10.2016 12:51
ABONE OLgoogle

Turkcell, bugüne kadarki en iyi ve en gelişmiş iPhone modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı 7 Ekim itibariyle ön satışa sundu. Yeni iPhone modellerinde yepyeni gelişmiş bir kamera sistemi, toza ve suya dayanıklı tasarım, stereo hoparlörler ve A10 Fusion çip yer alıyor. A10 Fusion, piyasadaki tüm akıllı telefonlar arasındaki en güçlü çip olarak öne çıkarken, iPhone’ların şimdiye kadarki en iyi pil ömrünü sunmasını da sağlıyor.

Turkcell, Apple Watch Series 2’yi ve ilk nesil Apple Watch Series 1’i de aynı gün satışa sunacak. Apple Watch Series 2; üstün egzersiz ve sağlık özellikleriyle, yerleşik GPS ile ve yüzücüler için 50 metre suya dayanıklılıkla donatıldı. Ayrıca Apple Watch Series 2, watchOS 3’ün getirdiği performans artışına ek olarak, Apple’ın bugüne kadarki en parlak ekranına ve güçlü bir çift çekirdekli işlemciye sahip.

Erkan: “Yeni iPhone’lar için en yüksek 4.5G hızı Turkcell’de”

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larını Turkcell’den alanların en yüksek 4.5G hızından yararlanabileceklerini belirterek şunları söyledi: “Akıllı telefonlar daha yüksek hızları desteklemeye başladıkça Turkcell 4.5G şebekesinin farkı da daha net anlaşılmaya başlıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’larını Turkcell’den alanlar hem fizy Müzik, TV+, BiP, Akıllı Depo gibi Turkcell’in popüler servislerini hem de Türkiye’deki en yüksek 4.5G hızını deneyimleyebilecek.”

iPhone 7, iPhone 7 Plus, Apple Watch Series 2 ve Apple Watch Series 1’e Turkcell ayrıcalığı ile sahip olmak isteyenler bugünden itibaren Turkcell.com.tr’den ön sipariş verebilir veya 14 Ekim’den itibaren Turkcell İletişim Merkezleri’nden satın alabilirler. Fiyatlarla ilgili ayrıntılı bilgiler için www.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde