Yeni TOKİ Başkanı ilk röportajında fena çuvalladı

Yeni TOKİ Başkanı ilk röportajında fena çuvalladı

TOKİ'nin yeni başkanı Ahmet Haluk Karabel, gazetelere verdiği röportajda fena çuvalladı

Yeni TOKİ Başkanı ilk röportajında fena çuvalladı
16px
24px
11.10.2011 08:26
ABONE OLgoogle

TOKİ'nin yeni Başkanı Ahmet Haluk Karabel, ilk röportajını verdi ama fena çuvalladı. Akşam ve Zaman Gazetesi'ne konuşan Karabel çok basit konuda yaptığı iki farklı açıklama ile kafaları karıştırdı.

Karabel, Akşam Gazetesi'nden Deniz Çiçek'e TOKİ'nin inşa ettiği ve güvenlikli yapısı ile 'Kalekol' adı verilen sınır karakollarında gelinen son durum hakkında bilgi vererek, protokol kapsamındaki 308 karakoldan 91'inin ihale edildiğini ve 51'inin de tamamlanarak teslim edildiğini söyledi.

Zaman Gazetesi'den Ercan Baysal'a konuşan Karabel aynı konuda farklı rakamlar vermesi dikkat çekti.

Milli Savunma Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılan protokol kapsamında karakol ve askerî lojman yaptıklarını belirten TOKİ Başkanı Haluk Karabel, toplam 308 karakol yapılması planlanırken 191'inin ihalesinin gerçekleştirildiğini, 53 karakolun teslim edildiğini söyledi.

Karabel Akşam'a 91 karakolun ihale edildiğini, 51'inin teslim edildilğini söylerken Zaman'a ise 191'inin ihale edildiğini 53'ünün teslim edildiğini açıklaması "Yeni başkanın hangi söylediği doğru" sorusunu gündeme getirdi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde