Yeni Şafak'ta İbrahim Kahveci ile yollar ayrıldı

Yeni Şafak'ta İbrahim Kahveci ile yollar ayrıldı

Yeni Şafak gazetesinde çıkan yazar İbrahim Kahveci krizi mutsuz sonla noktalandı.

Yeni Şafak'ta İbrahim Kahveci ile yollar ayrıldı
16px
24px
03.11.2010 14:44
ABONE OLgoogle

Yeni Şafak gazetesinde çıkan yazar İbrahim Kahveci krizi mutsuz sonla noktalandı. Medyaradar sitesinde yer alan habere göre; iddialar şöyle...

Yeni Şafak ekonomi yazarı İbrahim Kahveci, Akbank yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı'yı eleştiren bir yazıyı kaleme almış, gelen tepkiler üzerine yazısı gazetenin internet sitesinden kaldırılmıştı..

Bu olayın üzerinden iki gün geçtikten sonra Kahveci, bu kez Başbakan Erdoğan'ın emeklilere yapılacak zam oranını açıklamasının ardından "Gazetede o maaşla çalışan üniversite mezunu arkadaşlarım aklıma geliyor. Ne diyebilirim ki!" diye yazmıştı..

Kahveci'nin bu yazısı gazete yönetimini tamamen çileden çıkarmış "Sen nasıl kendi gazeteni ihbar edersin" diyerek savunması istenmişti.. İbrahim Kahveci, bunu reddetti.

Daha sonra Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert tarafından zorunlu izne çıkartılan İbrahim Kahveci, gazeteye döndüğü gün işten çıkarıldığını öğrendi.

Cömert'in gazete yönetimiyle Kahveci arasında patlak veren krizi çözmek için uğraştığı ancak başarıya ulaşamadığı öğrenildi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde