Yeni Mercedes-Benz GLC ne zaman piyasada?

Yeni Mercedes-Benz GLC ne zaman piyasada?

2008 yılından bu yana tüm dünyada 650.000 adetten fazla satılan GLK modelinin yerini alan yeni GLC, Türkiye’de satışa sunulacak.

Yeni Mercedes-Benz GLC ne zaman piyasada?
16px
24px
24.06.2015 15:26
ABONE OLgoogle
Yuvarlak hatlı tasarımı ile bir önceki modelden farklılaşan yeni GLC, duyusal çizgileri, tasarımı ve sportif yapısı sayesinde iddialı bir tasarım ile üst düzeyde sürüş konforunu bir arada sunuyor.  Yeni GLC, Ekim ayında Türkiye’de satışa sunulacak.

Yeni GLC’nin tasarım felsefesi, “duyusal saflık felsefesi” ve klasik off-road görüntüsünü biraraya getiren modern bir estetik anlayışını temel alıyor. GLC’nin karakteristik ön yapısı, üç boyutlu radyatör ızgarası ve merkeze yerleştirilmiş Mercedes-Benz yıldızı, yeni ve başarılı tasarım hatlarını ortaya seriyor. LED yüksek performanslı farların özgüvenli bir görünüş kazandırdığı GLC, coupé modelleri andıran silueti ve geniş aks mesafesi ile şık bir profile sahip.  Tamamen yeni şasi ve süspansiyona sahip olan GLC, bu sayede bir önceki modele kıyasla artırılan performansı ile dikkat çekiyor. 

Modern ve şık bir tasarıma sahip iç mekan

GLC’nin iç mekanındaki yeni tasarım tarzı ise dinamik sportiflik ile modern lüksü yeniden yorumluyor. Opsiyonel olarak sunulan geniş panoramik cam tavan, araç içini daha aydınlık ve ferah hale getiriyor. Ayrıca yolcular için oturma alanı ve bagaj kapasitesindeki artış da daha fazla kullanım alanı sağlıyor. Bagaj kapasitesi 80 ila 100 litre arası arttırılan yeni GLC, tüm koltuklar kullanımdayken toplamda 580 litreye ulaşan taşıma hacmine sahip. 

AIR BODY CONTROL ile yenilikçi bir yolculuk

Yeni GLC’de çelik yaylar ve değişken sönümleme sistemiyle standart olarak sunulan AGILITY CONTROL ve yanı sıra AIR BODY CONTROL çok körüklü havalı süspansiyon özelliği ile sürüş konforu ve keyfi en üst seviyede sunuluyor. Bu süspansiyon özelliği ile yeni GLC, kendi segmentinde elektronik olarak kontrol edilen ve sürekli ayarlanabilen süspansiyon sistemi sunan tek model olma özelliği taşırken mükemmel sürüş stabilitesi ile sportif özellikleri optimum konfor ve sıra dışı off-road özellikleriyle birleştiriyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde