Yeni CEO, işe hızlı başladı!

Yeni CEO, işe hızlı başladı!

Star TV'nin başında olan İrfan Şahin, CNN Türk'ün başına CEO olarak geldi.

Yeni CEO, işe hızlı başladı!
16px
24px
12.03.2010 17:01
ABONE OLgoogle

Star TV'nin başında olan İrfan Şahin, CNN Türk'ün başına CEO olarak geldi. Gelir gelmez de ortalığın tozunu attı. Gazeteciler.com sitesinde yer alan habere göre; işte çalışanları şoke eden kararlar...

YÖNETİCİ PROGRAM YAPAMAYACAK

Bundan böyle CNN Türk'te yöneticilik yapan isimler ekrana çıkamayacak... Bu kararla CNN Türk Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan ile Haber Müdürü Rıdvan Akar şok yaşadı. Yavuz Oğhan her gün Haber Toplantısı ile ekranda oluyordu. Haftada iki gün de program yapıyordu. İki programı da yayından kaldırılıyor. Rıdvan Akar da şok yaşayan diğer isim oldu. Akar her gün GGündemin Rengi" programı ile ekranda oluyordu. Bundan böyle bu programı yapamayacak.

TAHA AKYOL'UN DÖNÜŞÜ

CNN Türk'teki ikinci büyük sürpriz ise, Tahal Akyol'un geri dönüşü oldu. Akyol ile Ferhat Boratav'ın Kanal D binasındaki odaları bir üst kata CNN Türk'e taşındı... Bu durum her iki ismin CNN Türk de daha etkin olacağını ortaya koydu. Bundan böyle kanalın gündüz yayın kuşağından Ferhat Boratav sorumlu olacak. Sabahtan akşama kadar yayınla o ilgilenecek. Gün boyu haberlere ağırlık verilecek. Akşama doğru ise kanal daha light programlara geçiş yapacak.

5N 1K TAHTA KURULDU

CNN Türk'teki bomba değişimlerden biri de Cüneyt Özdemir'in yaptığı 5N 1K programına vurdu. Cüneyt Özdemir'in programı çok başarılı bulunarak 23 dakikadan 1.5 saate uzatıldı. Yayın saati artık 20:00 ile 21.30 arasında olacak. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde