Yazıcı banka yöneticileri ile bir araya geldi

Yazıcı banka yöneticileri ile bir araya geldi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, banka yöneticileri ile bir araya geldi.

Yazıcı banka yöneticileri ile bir araya geldi
16px
24px
06.12.2012 16:01
ABONE OLgoogle

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, ''Finans Sektöründe Tüketici Hukuku ve Uygulama Alanları Sempozyumu''nun ardından banka yöneticileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

      Basına kapalı düzenlenen yemekte Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Yapı ve Kredi Bankası Genel Müdürü Faik Açıkalın, Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi ve bazı banka yöneticileri yer aldı.

     Toplantı sonrasında AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, şunları kaydetti:

     ''Toplantıda, sempozyumda TBB Başkanı Hüseyin Aydın ve BDDK Başkanı Mukim Öztekin'in dile getirdiği konular bir kez daha yakın bir şekilde değerlendirme konusu oldu. Sayın Bakan zaten şu anda çalışma aşamasında olduklarını dile getirdi. Konular üzerinde çalışıp, görüşelim ve sonrasında değerlendirelim denildi.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde