Yavuz Yılmaz kimdir?

Yavuz Yılmaz kimdir?

Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın (38) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yavuz Yılmaz kimdir?
16px
24px
16.12.2017 13:28
ABONE OLgoogle

Yavuz Yılmaz kardeşi Hasan Yılmaz ile işletmecilik yaptı. CFS İstanbul Yatırım AŞ'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre Yılmaz kardeşlerin şirketi uluslararası alanda petrol, petro-kimya ve doğal taş ticareti yaptı.

Ardından 2009'da gıda sektöründe faaliyet göstermek için kurulan şirket Quick China'nın İstanbul franchisingini alarak sektöre girdi. Daha sonra kendi markaları olan Elio, Elio Sedef ve Mitzi ile yoluna devam etti.

Ancak Yılmaz Kardeşler restoran işinde beklediğini bulamadı. Ataköy Marina Park'taki Elio'yu kapatan, Nişantaşı'ndaki ana şubelerini eski CEO'ları Aydın Samanlı'ya devreden kardeşler diğer markaları Quick China'yı da elden çıkardı.
  
Şu anda CFS İstanbul'un tek restoranı Sedef Adası'nda faaliyet gösteren Elio Sedef. Şirket restoranın yanısıra En-Mar Prodüksiyonla medya alanında televizyon program CFS İstanbul uluslararası alanda petrol, petrol ürünleri, petro kimya ve maden ürünlerinin ticaretini de yapıyor.

3 Restoran işinde beklediğini bulamayan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz, 3. havalimanının hafriyat işine de girdi.

Yılmaz kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın hafriyatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde. Öte yandan Yavuz Yılmaz'a 2015 yılında CHP yönetimi, Rize Milletvekilliği teklifi de sundu.

Ayrıca Yavuz Yılmaz nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde