Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü

Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü

Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın (38) cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Yavuz Yılmaz'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü
16px
24px
16.12.2017 09:32
ABONE OLgoogle

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Komşuların ifadesi üzerine evden tek el silah sesi duyuldu. 

Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, anne-babasının da yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

ÇALIŞANLARI VE KORUMALARI GÖNDERMİŞ

Sabah saatlerinde çalışanları evden gönderen Yılmaz'ın ihtihar ettiği öne sürülüyor. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Eve girip girmediğinin belirlenmesi için kamera kayıtları inceleniyor. Mesut Yılmaz'ın korumaları verdiği ilk ifadede "Silah sesini duyduktan sonra sabah eve çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler.

Olay, Mesut Yılmaz'ın da yaşadığı Beykoz Konakları’ndaki bu evde meydana geldi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz intihar mı etti?

İçişleri Bakanı Soylu'dan açıklama

TBMM Genel Kurulunda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında söz alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat haberini saat 09.00'da aldıklarını bildirdi. 

Soylu, İstanbul Valisi ve Emniyet Müdürüyle temas kurduklarını, olay yerine intikallerini sağladıklarını söyledi. 

Mesut Yılmaz'ın Amerika'dan döndüğünü ve uçakta olduğunu belirten Soylu, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın amcalarıyla temas kurduklarını belirterek, "Olayla ilgili, arkadaşlarımızın olay yeri inceleme çalışmaları sürüyor. Yılmaz ailesi ve özellikle Mesut Yılmaz'ı sevenlere başsağlığı diliyorum Allah rahmet eylesin." dedi. 

Bu arada, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile yerlerinden söz alan AK Parti, CHP, HDP ve MHP grup başkanvekilleri de başsağlığı dileklerini iletti.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde