Yavuz Yılmaz ABD'den döndükten sonra iş hayatına atılmıştı

Yavuz Yılmaz ABD'den döndükten sonra iş hayatına atılmıştı

İstanbul'da eski başbakan Mesut Yılmaz'ın işadamı oğlu Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları'ndaki evinde ölü olarak bulundu. Olayın intihar olduğu bildiriliyor. Polis olay yerinde herhangi bir not bulamadı. Acı haberi ABD'de alan baba Mesut Yılmaz programını yarıda keserek Türkiye'ye dönüyor.

Yavuz Yılmaz ABD'den döndükten sonra iş hayatına atılmıştı
16px
24px
16.12.2017 12:15
ABONE OLgoogle

Eski başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. İddiaya göre ailesi yurtdışında olan Yavuz Yılmaz,  evde tek kalıyordu.

Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı. Koruma Polisleri Yılmaz’a telefonla da ulaşamayınca, çilingir çağırıldı. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeriye giren polisler, Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e bilgi verildi.

Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.    Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz intihar mı etti?

Korumalar yaptığı açıklamada: Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı” dediler. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemeleri üzerine Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirlendi.  Polis diğer ihtimallere karşı kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

ABD’DEN DÖNDÜKTEN SONRA İŞ HAYATINA ATILMIŞTI

Üniversite eğitimini ABD’de tamamlayan Yavuz Yılmaz, yurda döndükten sonra Coca Cola’nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı’nda açtığı Çin lokantası ile gündeme gelmişti.

Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile ortak bir yatırım şirketi de vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. 38 yaşındadır. Ankara TED Koleji mezunudur. The American International School-Salzburg ve George Washington University’ ‘da okumuştur.

Üniversite eğitimini ABD'de tamamlayan Yavuz Yılmaz, yurda döndükten sonra Coca Cola'nın dağıtımını almıştı. İnşaat işleriyle de ilgilenen Yavuz Yılmaz son olarak kardeşi Hasan Yılmaz ile Nişantaşı'nda açtığı Çin lokantası ile gündeme gelmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde