Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü dönmeyene 92 TL ceza

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü dönmeyene 92 TL ceza

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün faaliyete geçmesi ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden (FSM) geçişleri yasaklanmasına rağmen kural ihlaline devam eden TIR, şehirlerası otobüsler ve kamyonlara polis ceza yağdırıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü dönmeyene 92 TL ceza
16px
24px
01.09.2016 08:13
ABONE OLgoogle
İstanbul Boğazı’ndaki 3’üncü köprünün faaliyete geçmesi ile TIR, kamyon, şehirlerarası otobüs ve şehirlerarası taşımacılık yapan ağır taşıtların FSM Köprüsü’nden geçişleri yasaklanmıştı.

Ancak buna rağmen kural ihlaline devam eden ve TEM otoyolu’ndan FSM köprüsü yönüne gitmekte ısrar eden ağır taşıtlara karşı polis ekipleri ceza yağdırıyor.

TEM Otoyolu’nun FSM Köprüsü sapakları dönüşünde uygulama yapan trafik ekipleri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne dönmeyen sürücülere 92 TL para cezası uyguluyor.

GÜN BOYU DENETİM

Ekipler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş yapan ağır taşıt sürücülerine yönelik uygulamalarına gün boyu devam ediyor. Polis, yol daraltarak gerçekleştirdiği uyarılarla çok sayıda aracı yeni köprüye yönlendiriyor.

Uyarılara aldırmadan devam eden kamyon sürücülerine ise motorize polis ekipleri takip ederek 92 TL’lik ceza uygulamasını gerçekleştiriyor.

Sürücülere, ‘trafik işaretlerine uymama’ ve ‘polisin ikazlarını dikkate almamak’tan ceza uygulanıyor. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde