Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden OGS ile geçti 2 bin 500 TL icra geldi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden OGS ile geçti 2 bin 500 TL icra geldi

İstanbul’da “üçüncü köprü” olarak anılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yollarını kullanan sürücülere bilgileri dışında kesilen ihlal cezalarına bir yenisi daha eklendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden OGS ile geçti 2 bin 500 TL icra geldi
16px
24px
02.01.2018 07:59
ABONE OLgoogle

Yol ücretlerinin ödenmesini sağlayan OGS ve HGS sistemlerinin düzgün çalışmadığını öne süren sürücüler, evlerine gönderilen binlerce liralık icra tebligatlarıyla karşılaşıyordu.

Uygulamadan şikayet eden son isim İstanbul'da servis işletmeciliği yapan N.M. (41) oldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü günde iki kez kullanan N.M. faiziyle birlikte 2 bin 500 liralık ödeme emri ile karşı karşıya kaldı.  3. Köprü icra mahkemesi! 3 Liralık yol için 1351 TL ceza isyan ettirdi

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün internet sitesindeki bilgilere göre, OGS'sindeki bakiye yetersiz kalan sürücü, 15 gün içinde para yatırması durumunda cezasız otomatik tahsilat yapılıyor. 

Ancak N.M.'nin iddiasına göre, bu kez bu uygulama yapılmadı. N.M. “Söylediklerine göre bizi önceden uyarma zorunlulukları yokmuş” dedi. (Hande Zeyrek/ Sözcü)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde