Yaşayan Jazz Efsanesinden DATİ'ye teşekkür

Yaşayan Jazz Efsanesinden DATİ'ye teşekkür

Yaşayan gerçek bir jazz devi olan Golson, jazz severlere eşsiz bir akşam yaşattı.

Yaşayan Jazz Efsanesinden DATİ'ye teşekkür
16px
24px
17.06.2010 16:11
ABONE OLgoogle

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de düzenlenen jazz festivalinin 16 Haziran tarihindeki konuğu yaşayan jazz efsanesi Benny Golson oldu. 

Tom Hanks’in oynadığı  Spielberg’in Terminal filminde ana kahramanın onca yol ve sıkıntıya sadece imzası için katlandığı yaşayan gerçek bir jazz devi olan Golson, jazz severlere eşsiz bir akşam yaşattı. Dati Yatırım Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Dr. Ulvi Süvarioğlu sanatçıya olan hayranlığını konser bitiminde verdiği çiçek ile gösterdi.

Gördüğü ilgiden çok memnun olan Golson, Türkiye’yi çok beğendiğini, insanların  çok sıcak ve samimi olduğunu, sahneden saatlerce inmek istemediğini dile getirdi.

İstanbul’un en görkemli manzaralarından bir tanesine sahip olan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, bu yaz Jazz dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı festivale ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şu ana kadar 300’den fazla beste ve aranjman yapan, jazz dünyasının dahi bestecisi olarak görülen Benny Golson’ın ardından 22 Haziran Akordeoncu Richard Galliano, 30 Haziran Roseanne Vitro Roseanne Vitro, 7 Temmuz ünlü Türk jazz sanatçısı Fatih Erkoç geniş repertuarı ile sahne alacak. Newyork Newyork’tan son albümde yer alan türkülere kadar birçok parçasını seslendirecek Erkoç ile kapanış gerçekleşecek.

Jazz’a doyacağınız bu etkinlikler www.biletix.com internet sitesinden 80-100-120 TL fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde