Yasak aşkta haciz şoku!

Yasak aşkta haciz şoku!

Kendinden 34 yaş büyük ve evli sevgilisi Ömer Dinçkök ile yollarını ayıran Eylül Deniz'in, geçen yaz bu kez yaşına uygun Baran Akın ile flört etmeye başlamıştı.

Yasak aşkta haciz şoku!
16px
24px
12.02.2020 07:54
ABONE OLgoogle

Kendinden 34 yaş büyük ve evli sevgilisi Ömer Dinçkök ile yollarını ayıran Eylül Deniz'in, geçen yaz bu kez yaşına uygun Baran Akın ile flört etmeye başladığını yazmıştım.

Ancak öğrendim ki; meğer yeni sevgilisi de, eskisi gibi evliymiş! Ayrıca bu yasak aşkı öğrenen Baran Bey'in eşi Özlem Hanım, Ayşegül Dinçkök'ün aksine boşanmak için anından soluğu mahkemede almış!

EŞYALAR YEDİEMİN'DE

Bu kez çetin cevize çarpan Eylül Deniz'in bu aşk yüzünden başının epey bir ağrıdığını öğrendim! Özlem Hanım, boşanma sürecinde mahkemenin belirlediği nafakayı ödemeyen eşi Baran Bey'in, Eylül Deniz'in evinde yaşadığını tespit ettirip icra takibi yaptırmış.

Yani Eylül Deniz'in Ömer Dinçkök'e aldırdığı konuşulan eve haciz gitmiş. Memurlar, evdeki tüm eşyaları Yediemin'e kaydetmiş.

Eğer Eylül Hanım, bu eşyaları faturalarını gösterip kendisinin aldığını ispatlayamazsa ve sevgilisi de nafaka borcunu ödemezse eşyaları elinden gidecek.

Neye niyet, neye kısmet! Bakalım Baran Bey, bu sorunu çözüp sevgilisini bu dertten kurtarabilecek mi?

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde