Yasağı delen işadamı!

Yasağı delen işadamı!

Zorlu Holding’in merakla beklenen Zorlu Center lansmanında yasağı hangi işadamı deldi?

Yasağı delen işadamı!
16px
24px
05.11.2010 14:42
ABONE OLgoogle

Zorlu Holding’in merakla beklenen Zorlu Center projesinin lansmanı geçen hafta resmen yapıldı. 26 Ekim Salı günü yapılan basın toplantısında Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Mart 2007’de 800 milyon dolara aldığı Zincirlikuyu’daki Karayolları arazisine toplamda 2.5 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Büyüklükleri 117 ile 733 metrekare arasında değişen Zorlu Center rezidanslarının metrekare satış fiyat aralığı 9 bin 500 ile 18 bin dolar arasında belirlendi. Ancak öğrendiğimize göre projedeki Penthouse dairelerin metrekaresi 25 bin dolara kadar çıkıyor.

Projenin lansmanının yapıldığı günün akşamında Four Seans Hotel’de iş dünyasının ve basının seçkin isimlerine bir davet verilmiş. Yaklaşık 1.000 davetliğinin katıldığı bu gecede maket üzerinden projenin tanıtımı yapılmış. Davete katılanlar arasında Ümit-Cem Boyner çifti, Hüsnü Özyeğin, Ali Ağaoğlu, Abdullah Kığılı gibi iş dünyasının tanınmış isimleri varmış. Hatta ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu projeye özel bir beste yapmış ve o gece çalmış. Gazetecilerin de katıldığı bu davete katılımın tek şartı, içeriye kamera ve fotoğraf makinesi sokulmamasıymış. Ancak öğrendiğimize göre bu yasağı bir gazeteci değil bir işadamı delmiş. Daha doğrusu yasak bir işadamının yardımıyla delinmiş. Bu işadamı Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’tan başkası değil...

Altınbaş, kapıda Golden Nice dergisinin sahibi Hasan Can ile karşılaşmış. Can fotoğraf çekerken görevliler müdahale etmiş. O da İmam Altınbaş’a dertlenmiş. Altınbaş’ta görevlilere, “Arkadaş yabancı değil, benimle” deyince içeriye girebilmiş. Görevliler bunu İmam Altınbaş’ın özel fotoğraf makinesi olarak algılayınca izin vermişler! Yani bazılarının düşündüğü gibi Altınbaş özel fotoğrafçısıyla dolaşmıyor.

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde