Yaşadıkları romantık bir yakınlaşma!

Yaşadıkları romantık bir yakınlaşma!

Uzan ile Hakko'nun yakınlığı, herkesi meraka gark etmiş durumda! Aralarında aşk var mı, yok mu?

Yaşadıkları romantık bir yakınlaşma!
16px
24px
30.06.2010 09:59
ABONE OLgoogle

Beş günlük bir tatile çıktım; yokluğumda magazin dünyası resmen çalkalanmış! Herkesin dilinde bir Cem Uzan ile Bettina Hakko'dur gidiyor!

Celal Çapa'nın, 50. yaşına giren eşi Şebnem Hanım'a St. Tropez'de düzenlediği sürpriz doğum günü partisine katılan Uzan ile Hakko'nun yakınlığı, herkesi meraka gark etmiş durumda! Aralarında aşk var mı, yok mu? Herkes bu sorunun cevabını öğrenmek istiyor. Kasım 2009'da Fransa'ya kaçan Cem Uzan'a ulaşılamadığı, Bettina Hakko da telefonunu açmadığı için kimse net bir şey söyleyemiyor! Doğrusunu yine benden öğrenin: İlk ağızdan öğrendiğim bilgi; Uzan ile Hakko'nun yaşadığı, romantik bir yakınlaşma...

İLİŞKİLERİ ŞİMDİLİK TELEFONLA SÜRÜYOR!

Uzan ile Hakko'nun arasında, Şebnem Çapa'nın 16 Haziran'da St. Tropez'nin en ünlü mekanı Nioulargo'daki doğum günü kutlamasında bir elektriklenme olmuş. Hoş bu yakınlaşmanın, ikisinin de yakın dostu olan iki de çöpçatanı var ama şimdilik isimlerini ifşa etmek istemiyorum! Perşembe günü Çapa'nın doğum günü partisinde başlayan bu flört; cuma ve cumartesi günü de el ele, göz göze devam etmiş.

Neredeyse iki günün her anını birlikte geçiren Uzan ile Hakko'nun arasına, Bettina Hanım'ın pazar günü İstanbul'a dönmesiyle hasretlik girmiş! 20 Haziran'da İstanbul'a dönen Hakko ile Uzan şimdilik sadece telefonda görüşüyorlar. Yani şimdilik aralarında yaşanan sadece romantik bir yakınlaşma. Bakalım birbirlerini tanıma evresinin ardından, ilişkileri hangi boyuta geçecek!!!

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde