Yarın trafiğe kapalı yollar

Yarın trafiğe kapalı yollar

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları nedeniyle İstanbul'un bazı cadde ve güzergahları trafiğe kapatılacak.

Yarın trafiğe kapalı yollar
16px
24px
28.10.2006 11:16
ABONE OLgoogle

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Ekim Pazar günü, 07:00 ile 15.00 saatleri trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle;

Vatan Caddesi, vatan caddesine çıkan bütün yollar

Topkule - Mahmutbey Köprüsü ve Vatan caddesine çıkan bütün yollar

Topkule - Mahmutbey, Vatan Caddesi - Oğuzhan Caddesi - Millet Caddesi - Topkapı Edirnekapı kavşağı Vatan Caddesi kesişim noktası Mahmutbey - Topkule güzergahı

28-29 Ekim tarihleri arasında 13:30 ile 15:00 saatleri arasında ise;

Mahmutbey köprüsü - Habibler Yolu (Sultan çiftliği yolu) trafiğe kapatılacak.

ALTERNATİF YOLLAR

28 - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü Vatan Caddesi güzergahını kullanmak zorunda kalan sürücüler 07:00 ile 15:00 saatleri arasında D/100 yolundan, Vatan Caddesi'ne gidecek olan sürücüler de Haliç Tüneli-Edirnekapı-Fevzipaşa Bulvarı-Aksaray şeklinde veya Haliç Tüneli-Ayvansaray ışıklarlardan Balat yoluna takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini kullanabilecek.

E/80 yolunu kullanacak sürücüler ise; Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini kullanmaları, sahil yolunu kullanacak sürücülerin de sahil güzergahından, Yenikapı - Kumkapı-Sirkeci istikametini kullanmaları istendi.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih İlçesi'nde bulunan hastanelere gelecek olan ambulansların ve diğer sürücüler ise, sahil yolunu kullanarak, Samatya'dan - Cerrahpaşa - Çapa - Haseki veya Vakıf Gureba Hastanesi'ni kullanabilecek. Fatih'e gelecek sürücülerin de Atatürk Bulvarı - Aksaray ve Millet Caddesi'ni kullanmaları gerekiyor.

Açıklamada ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları nedeniyle Üsküdar Meydanı, Demokrasi Meydanı'ndan Harem Sahil Yolu ile Harem'den sahil yolu sabah saat 08:00'dan tören bitimine kadar trafiğe kapatılacak. Üsküdar Meydanı'nı kullanmak zorunda kalan sürücülerin Demokrasi Meydanı'ndan Üsküdar Halk Caddesi - Yeni Toptaşı Caddesi'ne ve Selami Park Caddesi'nden Cumhuriyet Caddesi ve Bağlarbaşı'na yönlendirilecek. Harem İskele Caddesi'nden ise araçlar Duvardibi ışıklara yönlendirilecek.
 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde